Putek Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Zamierzam kupic sobie drugi komplet opon do jazdy po szosie myślałem o jakichś szosowych 26x 1-1,5. Czy dostane gdzieś takie?? Jakie moglibyście polecić. Chciałbym aby cena obu nie przekraczała 150 zł a najelpiej by było w 100 sie zmieścić. Z góry dzieki za propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaaso Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Napisalem taki sam temat jakis czas temu.... z tego co slyszalem i co pisze BB polecane sa kendy szosowe po 32 zl( nie pamietam nazwy) za 80 zl masz zestawik lacznie z detkami:) Jak znajde nazwe to wkleje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Kenda Kontender albo Kenda Kwest (do dostania na allegro) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Putek Napisano 31 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Poszukam i chyba sie na coś takiego skusze bo czasem jeżdże tylko po szosie, a na moich Schwalbe racing ralph 2.25 latwo sie nie jezdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek82 Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Załozyłem dwa lat temu Kendy Kwest do mojego makrokesza (Rocky ). Po asfalcie jeździło się nimi świetnie, robiłem po sto kilkadziesiąt kilometrów dziennie, raz nawet przejechałem 202 km . Jednak udało mi się ją naciągnąć w jednym miejscu, sam nie wiem jak, i trzeba było wymienić. Trochę szkoda bo opony po zrobieniu 5 tys. km nie były w ogóle zdarte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 IRC Smoothie 1,25 używam i jestem zadowolony.Drutowa kosztuje 29 zł zwijana 39 zł za sztuke .Swego czasu na allegro były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.