Shanex Napisano 28 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Witajcie Ostatnio natrafiłem na temat " [uczciwość] transakcje z użytkownikami forum " , Gdzie panuję totalny chaos jeśli chodzi o przejrzystość tych całych komentarzy, relacji z transakcji z innymi użytkownikami. [Możliwe, że ten problem był już poruszany, ale jednak nie zaszkodzi poruszyć go jeszcze raz] Na innym często odwiedzanym przeze mnie forum problem został rozwiązany w następujący sposób: http://forum.mp3store.pl/forum/191-komentarze/ Krótko mówiąc, użytkownik zakłada temat , w tytule swój nick, w którym to miałyby się znajdywać komentarze z odbytych transakcji. Pomysł z pewnością nie idealny, posiada swoje minusy, ale wątpię żeby udało się wymyślić coś lepszego. Już słyszę " zrobię sobie multikonta i powpisuję komentarze", niby tak.. ale każdy głupi zauważy że coś tu jest nie tak. Wiadomo, najpewniej przez allegro, jesteśmy już prawnie zabezpieczenie itd. Z drugiej strony, jako sprzedawcy niezbyt mi się widzi wystawiania każdego przedmiotu z osobna, płaceniu allegro opłaty za wystawienie oraz podatku od sprzedaży. dobra, koniec.. niech teraz lud przemówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 28 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Mi osobiście dobrze jest tak jak jest teraz . Nie widzę sensu zmiany gdyż np mi nie robi różnicy czy wejdę w obecny temat od transakcjach z użytkownikami z forum i dam nick w wyszukiwarce w tym temacie czy wejdę w dział i zrobie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinek1992 Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Według mnie to jest dobry pomysł ponieważ nie musze przekopywać całego tematu z poszukiwaniem jednego nicka. Każda osoba będzie miała swój temat i będzie dobrze Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.