Skocz do zawartości

[rower] Męski rower miejski - pomoc w zakupie

jasonvorhee

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

cześć,

Nie wiem, w którym dziale powinienem napisać ten post. Trafiło na ten.

Chcę kupić męski rower miejski. Zależy mi na tym, żeby miał duże, dobrze przylegające do koła błotniki, maksymalnie 3 przerzutki oraz co najważniejsze, zeby miał z tyłu bagażnik, który mógłby utrzymać w koszyku ciężki plecak ( chyba ok. 6kg). Mogę wydać ok. 1500zł.

Moglibyście mi podać jakieś modele rowerów spełniające moje wymagania?

Pozdrawiam,

js

Napisano

Moja rada to wybierz sie do kilku sklepow z rowerami. Obejrzyj co mają, porównaj ceny i czy ci odpowiada wyposażenie. Mozliwe ze będziesz musiał zrobić jakieś kompromisy.

Napisano

heh 3 przerzutki..źle napisałem. Miałem na myśli jedną przerzutkę z maksymalnei 3 przełożeniami/stanami.

Właściwie, to głupie zadałem pytanie w temacie. Chyba sporo jest rowerów spełniających moje wymagania.

W weekend poszukam na allegro, przejdę się po różnych sklepach w mieście i może pójdę do komisu rowerowego.

Napisano

Męska rama w miejskich rowerach to rzadkość. Ogólnie przyjęło się, ze rowery miejskie mają obniżona górną rurę niezależnie od płci i są unisex. 3 biegowce to chyba najpopularniejsze mieszczuchy w sklepach, a 6 kg na bagażnik to nic wielkiego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...