LUTY123 Napisano 26 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Witam wiem że to nie jest najlepszy moment może ale wraz z kolegami już nie możęmy doczekać wakacji, w które swierdziliśmy że pojedziemy gdziś dalej (wiem wiem nie dla wszystkich ) i myśleliśmy nad miejscowościami takimi jak Zakpane (ok. 200km ) takie tam, następnie Wrocław (350km chyba ) no i miejscowość na którą jesteśmy najbardziej nakręceni czyli Gdańsk Wiec tak gówne pytanie czy ktos byłby chętny z okolic Kielc wiem że jeszcze ponad pół roku ale nas już "roznosi" i chcemy wszystko dobrze przemyśleć i rozplanowac (tak wiec jeśli ktoś chętny albo tylko myśli nad tym jeszcze pisać na PW ) Gówną sprawą jest co ze sobą wziąć ile kasy zabrać i inne takie takie ( wiem że na YT jest pełno filmów na ten temat) ale które patrzę to ludzie wybierają się na miesiąc do Indi czy coś to wiec na pewno nie wszystko przyda mi sie tu w Polsce, dlatego mogli byście mi przybliżyć budrzet takie wyprawy ile to mogło by kosztować ( rower mam goły treking jedynie z bagażnikiem i oświetleniem. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaatM9 Napisano 26 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 na pewno musisz miec sakwy a ile wydasz to zależy ile to dni bedzie to trwało i ile wezmiesz jedzenia ze soba no i czy lubisz zwiedzać muzea itp Pomoc nie pomogłem ale powodzenia choc to chyba jeszcze za wczesnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tk2 Napisano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Witam wiem że to nie jest najlepszy moment może ale wraz z kolegami już nie możęmy doczekać wakacji, w które swierdziliśmy że pojedziemy gdziś dalej (wiem wiem nie dla wszystkich ) i myśleliśmy nad miejscowościami takimi jak Zakpane (ok. 200km ) takie tam, następnie Wrocław (350km chyba ) no i miejscowość na którą jesteśmy najbardziej nakręceni czyli Gdańsk Wiec tak gówne pytanie czy ktos byłby chętny z okolic Kielc wiem że jeszcze ponad pół roku ale nas już "roznosi" i chcemy wszystko dobrze przemyśleć i rozplanowac (tak wiec jeśli ktoś chętny albo tylko myśli nad tym jeszcze pisać na PW ) Gówną sprawą jest co ze sobą wziąć ile kasy zabrać i inne takie takie ( wiem że na YT jest pełno filmów na ten temat) ale które patrzę to ludzie wybierają się na miesiąc do Indi czy coś to wiec na pewno nie wszystko przyda mi sie tu w Polsce, dlatego mogli byście mi przybliżyć budrzet takie wyprawy ile to mogło by kosztować ( rower mam goły treking jedynie z bagażnikiem i oświetleniem. ) Zależy, ile pijecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUTY123 Napisano 26 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Heh pić raczej dużo nie będziemy ale jeśli chodzi o muzea i tego typu rzeczy odpadają a pobyt parę dni na miejscu "4" a co do całej wycieczki zgłaszał by się ktoś z okolic Kielc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekkabat Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 siemano Byłbym zainteresowany, ale mogę najwcześnej tak w połowie lipca, w sumie to Zakopane by mnie najbardziej interesowało, jestem z okolic Kielc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.