Skocz do zawartości

[sklep] gtrowery.pl

Rulez

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli jest ktoś z Łodzi to mogłby zajrzeć jak to wygląda

ROWERY GT

ul. Piotrkowska 22

90-269 Łódź

tel.: 042 633-51-90

ps. z drugiej strony jeśli firma nie oferuje jako jednej z form płatności -

zapłaty przy odbiorze to dla mnie już trochę :!!: ....

dla mnie ludzie ktorzy wprowadzaja w blad klientow kliklem dwa razy i co?MX comp ma jak bym napisane ze ma tlumiki SSVF a g... prawda bo ma je dopiero wersja pro,waga rownierz z kosmosu wzieta chyba ze waza bez oleju sterowki i jednej goleni :)

pewnie 1 zera zapomnieli

a jesli chodzi o bledne opisy typu ssv czy ssvf to normalna sprawa nawet na stonie producenta sa wałki

nie zebym bronil tego sklepu bo rzadko (w ogole) tam nie kupuje ale sklep istnieje, dziala i ma sie dobrze (chyba)

choc w sumie wszystko mozna zrozumiec ale....i tak ostatio mnie rozwalil koles bo pytalem o yzywanego ciezkiego marcocha dla kolegi i mieli takie w sklepie Z150 na sztywna os i pytam jakie ma tlumiki to mi potrafili powiedziec ze hydrauliczne i to z irytacja w glosie ze takich rzeczy nie wiem a chce taki amortyzator kupowac...lol wielki dla sprzedawcy....

nio i tu walsnie tez nie do konca bo nie wiedzialem jaka to wersja jest a jesli 2006(oznaczenia nie widzialm a na wyglad z150 nie zwracalem uwagi wiec nie rozpoznalem)to pewnie ma RC2 lub RC2X...ale nie wazne zreszta juz tylko taki przyklad podalem-temat dotyczy innego sklepu tak czy siak a jezeli ja narazilem sie razacym brakiem wiedzy to przepraszam :(

wg mnie ten kto pyta o z150 powienen miec min wiedzy na jego temat.

ma tlumiki hscv

Powinien, ale nie musi. Sory ale jak ide do jakiegos sklepu z branzy ktora sie wogole nie interesuje to albo przynosze to czego szukam :(, albo staram sie wytlumaczyc tak zwyklym jezykiem, ze to jest az smieszne pewnie dla sprzedawcow, ale dzien w dzien maja takich klientow i to powinno byc normalne dla nich. Tak samo powinno byc tutaj, co ja mam miec w glowie katalog? Nie kazdy ma internet/kase na cafe/czas zeby szukac info itp... podejscie bez sensu.

Yogi sprawiasz wrazenie jakbys byl pracownikiem tego sklepu.... 2gi rafaello?:)

• 3 tygodnie później...

czy zna ktoś ten sklep: http://www.gtrowery.pl

ja dobrze znam ten sklep kilka rzeczy tam kupowałem ale nie przez neta tylko tak normalnie, oni są przedstawicielem GT Mongoose i FOX i chyba DC jest tam wiele ciekawych rzeczy...jedyną chyba wadą tego sklepu jest brak przecen. obsługa się zna na rzeczy

ogólnie dobry sklep. w chuja na pewno nie zrobą z wysyłką

znaja sie tyle ile jest napisane na pudelku

wydaje mi się że jednak się troche bardziej znają, nie są zwykłymi sklepikazrami...tylko troche wciskają swój sprzęt jeśli nie jesteś zdecydowany na coś konkretnego

jeśli w łodzi to uważam za najlepszy sklep FR Shop na Ul.Franciszkańskiej

ja u nich stery kupowałem, sklep jest ok, szybko mi przysłali paczke, płatne przy odbiorze, no i co tu jeszcze.. hmm.. no fajny sklep, profesionalna obsługa, przynajmniej jak ja kupowałem i pytałem się o różne sprawy to wszytko ładnie wyjaśniali, nie to co u mnie w mkbike'u, blee tego to ja niepolecam <_<

ha, znam ten sklep

nic tam jeszcze nie kupiłem i facet sprawia wrażenie jakby wykuł wszystkie możliwe gazetki na pamieć a tak naprawde pojęcia nie ma..

kiedyś byłem ze swoim starym rowerem bo miałem napęd do wymiany (mają albo mieli też serwis)

więc było tak:

przychodzę na drugi dzień a korba nie wymieniona, bo "się nie dało, nie pasuje" obcierała o przerzutkę i linia łańcucha zła Można się było odrobinę zastanowić i dać dłuższą oś suportu, proste. U innego mechanika właśnie tak mi zrobiono...

druga rzecz, kasetę wymieniono ale luz miała taki że na dziurach brzęczała (niemożliwościa było ustawienie przerzutki w tej sytuacji), okazało się że nie ma odpowiedniej podkładki na bębenku piasty i nie da się kasety dokręcić żeby nie miała luzu. Oczywiście o tym pan po odbiorze roweru nie raczył mnie poinformować i zorientowałem się po powrocie do domu. Nawet nie chciało mi się jechać z reklamacją bo daleko mam, znajomy załatwił mi podkładkę...

tyle moich doświadczeń z tym sklepem/serwisem. Nie chce robic antyreklamy ale fakt że właśnie tak zostałem potraktowany. jestem przekonany że sam sklep (nie serwis) działa wzorcowo i polecam wszystkim

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...