dominik28382 Napisano 25 Listopada 2013 Napisano 25 Listopada 2013 Jak w temacie kupię rower cannondale z pełno amortyzowaną rama na lefty-m z roku 2013 na nowym leftym xlr ,model najlepiej rz 120 ,aluminium ,skok najlepiej 120 rozmiar M-L 19 ".Rower uzywany najlepiej gdyż nie stać mnie póki co na nowy z tego rocznika ,najlepiej 26 er.Cena do uzgadania ,składać propozycje ,mogą być z zagranicy .Rower ma być w db - bdb stanie bez obić i żadnych wgnieceń .Cena za używkę w zależności od modelu .Pisać i podawać propozycję . Interesują mnie rowerki które nie znalazły zainteresowania ,leżą i sie marnują oraz te które nie spełniają oczekiwać nabywców.Nie mam wymogów co do osprzętu ,lecz preferuję sram-a ,osprzęt może być zużyty do wymiany ,oby rama i lefty były sprawne .chodź i tak prawdopodobnie po zakupie przejda serwis . Pisać na PW i e mail dominik38@interia.eu oraz na gg 1825352 .Nie pytać po dłuższym czasie czy aktualne - oferta do odwołania -będzie odświeżana co jakiś czas .
Piksel Napisano 25 Listopada 2013 Napisano 25 Listopada 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.