Furian Napisano 25 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Witam. Jestem tak niezdecydowany że to już mój któryś z kolei temat o amorze( i obiecuję że ostatni)... ;/ http://www.alerower.pl/p3294,amortyzator-suntour-raidon-lo-r-26-air-100mm-1-1-8-bialy-z-piwotami-2013.html. Chciałbym Was prosić o troszkę informacji. W tym przypadku literka "R" to regulacja odbicia tak? I czy ktoś ma jakieś doświadczenie z tym amorkiem czy opłaca się go brać ? Nie ma mowy na dołożenie i kupienie droższego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monter Napisano 25 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Witam. Tak, ten amortyzator posiada hydrauliczną blokadę z goleni z regulacją odbicia. http://www.eurobike.pl/sr-suntour/amortyzatory-przednie/raidon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Furian Napisano 28 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Nikt nie posiada informacji na temat tego amorka? Można się spodziewać obniżki cenowej w styczniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 28 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Ale co ty chcesz na temat raidona wiecej wiedzieć ?? dobry widelec, dobra kultura pracy za nie wygórowane pieniądze. Waga raczej średnia. Poszukaj opinii o raidonie na forum jest sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Nie kupuj!!!Kolekcja na przyszły sezon kosztuje 600-650zł, a ma alu sterówkę i alu golenie górne. I waży ok 1,7kg. Raidon dostał upgrade do poziomu starego epicona, a xcr do poziomu starego raidona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Furian Napisano 29 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 O raidonie opini jest dużo, lecz o tym konkretnym modelu nie ma w ogóle. No faktycznie może poczekanie na nową kolekcję będzie dobrym pomysłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi