evolutionxtr Napisano 24 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Witam czy ma znaczenie w jakim kraju koła crossmax zostały wyprodukowane? mam 2 komplety jedne z rumuni drugie francja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 27 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Francuskie mają dużo lepsze opinie w kwestii trwałości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 27 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Miałem rumuńskie SLR'y , obręcze wykonane tak samo niestarannie jak francuskie. Poza tym zero problemów przez wiele lat. Natomiast cross ride produkcji francuskiej były sporo lepsze, rumuńskie szybko dostały luzu a obręcz miała odkształcenia od naciągu szprych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciecho Napisano 30 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Ja mam crossmaxy 3sezon produkcja by rumunia i nie widze w nic niepokojacego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.