Skocz do zawartości

[zemsta][auta]rowerzysta kontra auto]

andello

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak to się robi?

Przykład, auto wyprzedza, potem zajeżdża drogę rowerzyście, hamuje, bo jest czerwone, które widział znacznie wcześniej. Do tego staje jak najbliżej chodnika, żebym się czasem nie zmieścił koło auta. Jak się zemścić?

Otóż zalazłem genialny sposób. Mimo utrudnień ustawiam się przed autem, obaj wszakże stoimy na światłach, po czym gdy zapala się zielone na stoję przed nim, centralnie przed środkiem jego maski. I tak stoję, minutę, dwie, trzy, aż mi się znudzi. Czasem jeszcze, gdy już ruszę pokażę f**ka panu kierowcy, któremu już bucha z pyska para. Ale moje ukontentowanie jest górą, mogę w nocy spać spokojnie, będąc w przekonaniu, że spełniłem obywatelski obowiązek i utemperowałem kolejnego kretyna, a także nie pozwoliłem sobie wejść na głowę i nasrać, co niektórzy niestety robią, a co jest dla mnie żenujące.

Są również inne sposoby. Można auto namierzyć w nocy, gdy nikt nie widzi, porysować ładnie dookoła swoje wzory, rozbić szyby /to nieładne/, pospuszczać powietrze z opon /oj pa kierowca się wkurzy :), lol/.

Naturalnie nie polecam żadnego z ww sposobów nikomu, bo tego nie mogę polecać. Ale jak chcecie, to napiszcie jak wy się wyżywacie, czy tylko kulicie ogon pod siebie i na tym się dzień kończy :) Pozdro.

Napisano

Reprezentujesz sobą jeszcze większe buractwo niż ci kierowcy. Zaostrzasz tylko nienawiść na linii kierowca-rowerzysta i dajesz kierowcy kolejny powód dla którego będzie nienawidził rowerzystów jeszcze bardziej. Tyle w temacie.

• Mod Team
Napisano

O-ho... Kolejny edukator z problemami...

Brawo kolego. I czarna legenda rowerzystów którzy maja kodeks i zasady przyzwoitego zachowania na drodze tam gdzie światło nie dochodzi.

Jedyne czego Ci "życzyć" to spotkania z podobnym Spełniajacym Obywatelski Obowiązek za kółkiem.

Może skońcysz zepchnięty do rowu lub na barierkę? Albo ktoś "nie zdąrzy" w pore wyhamować i zrobi Ci z roweru garaż? Albo trafisz na ABS-a z temperamentem i łyżką do opon połamie Ci kolana?

Możliwości multum... :verymad::wallbash: :wallbash:

Szacunek - choć w sumie to bez...

I.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...