rafaldrift Napisano 24 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Witam Sprzedam ramę unibike flite + suport Więcej informacji http://allegro.pl/rama-mtb-xc-unibike-flite-2012-21-suport-i3718488632.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaldrift Napisano 28 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Cena do minimalnej negocjacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaldrift Napisano 30 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crupez Napisano 30 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Lepsze deko handlu niż kilo roboty To moja była rama Powodzenia w sprzedaży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shanex Napisano 30 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Lepsze deko handlu niż kilo roboty To moja była rama Powodzenia w sprzedaży mówiłem, że więcej warta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crupez Napisano 30 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Jak dla mnie towar jest tyle warty za ile możemy go sprzedać Tutaj nie widzę zainteresowania Tak czy tak trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiater Napisano 30 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 To moja była rama Moja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tafyn Napisano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Tez kiedys na tym jezdzilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crupez Napisano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Tafyn, Ty jeździłeś na takiej jak ta, a my na dokładnie tej Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 widziałem ja jak jeździł nią turek na taksówce w Peszawarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaldrift Napisano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Nowy link: http://allegro.pl/rama-mtb-xc-unibike-flite-21-suport-shimano-i3871478657.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.