johnny606 Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 witam! drodzy forumowicze, bardzo prosiłbym o poradę wyborze rodzaju kierownicy oraz mostka. planuję wkrótce zakup klamkomanetek SHIMANO Claris ST-2400 2x8rz..) jest to sprzęt o wewnętrznym prowadzeniu linek hamulcowych, wobec tego nasuwa mi się pytanie czy kierownica oraz mostek również powinny być jakoś specjalnie do tego przygotowane? z otworami, kanałami lub czymś takim? nigdy wcześniej nie miałem doczynienia z takim sprzętem i nie chciałbym nierozważnie wpuszczać się w koszta. jeśli chodzi o sam sposób montażu klamkomanetek do kierownicy to na co powinienem zwrócić uwagę? (średnice, rozstaw otworów, gwint, itp szerokości kierownicy oraz długości mostka jeszcze sa nieznane na razie chciałbym wiedzieć po jakiej grupie sprzętu mam się rozglądać.. johnny
johnny606 Napisano 15 Grudnia 2013 Autor Napisano 15 Grudnia 2013 naturalnie, że zawsze "lepiej kupić lepsze". dziękuję za tę rewelacyjną informację i tak bardzo adekwatną odpowiedź Na Temat mojego zapytania. była potrzebna i pomocna, tak.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.