Piksel Napisano 23 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Hej, pozbywam się nieużywanych już części, coby mieć się za co doposażyć na nowy rok. Lecimy: - ramiona korby Shimano lx m580, używane, sporo rys i otarć, ośka delikatnie wytarta, ale nie powinno być luzów, u mnie w każdym razie nie było, po za tym sprawna, wszystkie gwinty ok, długość ramion 175mm - 50zł - prawa manetka Sram x9, usunięty monitorek dla zmniejszenia wagi, sprawna - 60zł - siodełko speca, dokładny model podam jutro, nie przedarte, pręty nie pogięte, dla mnie niestety lekko za szerokie - 80zł - nyple sapim polyax, czarne 12mm, komplet 36sztuk, nowe - 20zł - możliwe, że na sprzedaż będą także hamulce, tj. Shimano deore m596, przedni w pełni sprawny, nowe klocki metaliczne, przejechane 100km, w tylnym tłoczek się poci, co powoduje zapowietrzenie hamulca, trzeba wymienić klamkę lub tłoczek jeśli komuś uda się do niego dobrać, nowe klocki półmetaliczne w zestawie, za całość pewnie chciałbym około 220zł, ale wstrzymuje się z tym do poniedziałku - hamulec tylny Avid juicy 3, sprawny, klocki półmetaliczne 80% - 100zł, jw. - lewa manetka Shimano deore m510, sprawna - 25zł - stery półzintegrowane accent airplane, używane, łożyska kręcą się nieźle, nie wiem czy mam oryginalny klin - 40zł - komplet opon continental mountain king II, 2.4, drutówki, używane, ale jeszcze pojeżdżą, tutaj najchętniej odbiór osobisty - 50zł - opona Hutchinson buldog 26x2.1, najwypaśniejsza wersja jak dobrze pamiętam, jutro sprawdzę dokładnie, przejechany jeden maraton, jak nowa - 80zł Chyba tyle, do cen należy doliczyć koszt przesyłki, możliwy jest też odbiór osobisty w Częstochowie, Krakowie, Warszawie, Wrocławiu i Bielsku Białej. Z hamulcami tak jak pisałem, wstrzymuję się do poniedziałku, ale jak ktoś chętny to można wstępnie rezerwować. Zdjęcia będą jutro, wszelkie pytania na PW. Możliwe, że wygrzebię jeszcze jakieś części w garażu. Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.