mikolajpod Napisano 23 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Potrzebuję pomocy w znalezieniu sklepu, w którym kupię "top out bumper" czyli ten gumowy odbojnik zabezpieczający przed dobiciem amortyzatora. Oryginalny niestety okazał się pęknięty. Wie ktoś gdzie mogę coś takiego dostać? http://az416554.vo.msecnd.net/86d0cb1ad9044e41991c0aeb852dc364/Images/Products5153-900x342-140004.jpg pierwszy rząd ostatni element Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kundello Napisano 23 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Taki element może mieć ktoś, kto zwiększał skok w swoim amorku. Nie będzie dokładnie taki sam, ale będzie pasował. Może być z reby i recona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikolajpod Napisano 23 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Z tego co wiem ten element nie służy do zmiany skoku, ale zabezpiecza przed dobiciem amortyzatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kundello Napisano 24 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Tak jest, ale ta od zmiany skoku może ją zastąpić. Ale jeśli chcesz faktycznie tą, to kup. Napisałem żeby zamontować tamtą od zmiany skoku, ponieważ pewnie łatwiej będzie ją dostać (nawet na forum ktoś może mieć na zbyciu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koen Napisano 24 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Hmm, ale odbojnik jest z gumy i ma amortyzować dobicie, a tulejki do zmiany skoku są z twardego plastiku więc czy aby na pewno jedno zastąpi drugie? Nie wydaje mi się. Z tego co widzę to taki odbojnik występuje tylko w pełnym zestawie do odbudowy amortyzatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kundello Napisano 24 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Tulejki też są z gumy Mam dwie takie w serwisie. Chyba że moje są jakieś inne. Wyciągnięte z Recona, a druga z Reby. Mają tylko zakończenie plastikowym kołnierzem, który da się wyjąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koen Napisano 24 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Yhym, w mojej rebie są w całości z twardego plastiku ale to model sprzed paru lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi