biqer Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Witam! potrzebuję pomocy w dobraniu obręczy. Ważę 60 kg i jeżdżę na Leader Fox Cocaine Potrzebuję koła na tył ale nie wiem co wybrać. Wybrałem szprychy - DT Champion i piaste - Shimano Deore. Na poczatku chciałem kupic Vuelte Excalibur ale że mam z tyłu v-ki a excalibur jet pod tarczki więc niestety odpada i teraz pełna konsternacje co kupić żeby można było na nich troche poszaleć (mówie tu o streecie, lekkim dircie) i zeby troche wytrzymały. J na razie się zastanawiam nad: -Alex rims dm 18 -alex rims dm 24 (podobno niewiele różni sie od poprzedniczki) -Sun rims Mammoth -Remerx Jumbo (ogólnie wszyscy mówią że są do bani ale ja jeździłem na remerxach (jakiś staary model) 7 lat i mam pewien sentyment Ma być uniwersalna (pod v-ki i tarcze) i mieścić się w cenie do ok. 100 PLN Jakieś propozycje albo opinie na wymienione przeze mnie obręcze? Z góry dziękuje! pozdrawiam! :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Moim zdaniem DM 18 odpada, mimo Twojej niedużej wagi są to za słabe obręcze do ostrej jazdy na dłuższą metę, ja bym się zastanowił nad suprą od alexrims, bardzo dobra obręcz, ewentualnie ten DM 24. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Mamauth najmocniejszy potem DM zamiast DMa mozesz wziac tez blizniaczego praktycznie Suna Rhyno XL ale i tak mamuth najlepszy z tych :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 DM24/Mamut/Supra MT DM24 porządna obręcz, kilku kumpli śmiga i sobie chwali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biqer Napisano 30 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 http://www.rower.com/recenzje.php?op=podk&...=p.cena&dir=ASC a co sądzicie o tej klasyfikacji i recenzjach :wink: tylko że ceny są nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 tak sobie pomyslalem ze moze niesmiertelny i najlepszy z tych wszyskich mavic d521?tylko ze oficjalna cena to okolo 160zł ale za 130 widywałem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biqer Napisano 30 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Dzięki juz po bólu Złożyłem zamówienie i po godzinie odebrałem już zaplecione koło Ostatecznie wybrałem DM 24 choziaż zastanawialem się nad mamutem ale go nie mieli. Za DM 24 zapłaciłem 93 zł. za DT Championy po 80 gr i piaste Shimano Deore i cały ten interes wyniósł mnie 206 zł cczyli calkiem nieźle. Już tylko potrzebuje dorwać pompke (bo w akademiku nie posiadam) i moge zacząć testy Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 gratulacje czekamy na fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
intermis Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 No ja też bym Ci polecił to co wybrałeś, sam jeżdżę na DM-24 i jest super, jedynie troche ta piasta Deore nie pasuje do reszty :/ lepsze by było coś na maszynach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biqer Napisano 1 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Niestety na piasty z łożyskami "maszynowymi" nie miałem juz kasy rozwaliłem stare koło i szybko potrzebowałem nowego więc z uwagi na kiepski budżet musiałem oszczędzać jak tylko się dało ale nic to co ma wisieć nie utonie Cze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Jednak za cos dobrego trzeba zapłacić.....tak to jush jest....a z tych co wymioeniłeś to DM24........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.