Skocz do zawartości

[obręcz] jaka do fun bike'a ?

biqer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! potrzebuję pomocy w dobraniu obręczy. Ważę 60 kg i jeżdżę na Leader Fox Cocaine :D Potrzebuję koła na tył ale nie wiem co wybrać. Wybrałem szprychy - DT Champion i piaste - Shimano Deore. Na poczatku chciałem kupic Vuelte Excalibur ale że mam z tyłu v-ki a excalibur jet pod tarczki więc niestety odpada :blush: i teraz pełna konsternacje co kupić żeby można było na nich troche poszaleć :) (mówie tu o streecie, lekkim dircie) i zeby troche wytrzymały. J na razie się zastanawiam nad:

-Alex rims dm 18

-alex rims dm 24 (podobno niewiele różni sie od poprzedniczki)

-Sun rims Mammoth

-Remerx Jumbo (ogólnie wszyscy mówią że są do bani ale ja jeździłem na remerxach (jakiś staary model) 7 lat i mam pewien sentyment :)

Ma być uniwersalna (pod v-ki i tarcze) i mieścić się w cenie do ok. 100 PLN :D Jakieś propozycje albo opinie na wymienione przeze mnie obręcze? Z góry dziękuje! pozdrawiam! :wink:

Dzięki juz po bólu ;) Złożyłem zamówienie i po godzinie odebrałem już zaplecione koło :( Ostatecznie wybrałem DM 24 choziaż zastanawialem się nad mamutem ale go nie mieli. Za DM 24 zapłaciłem 93 zł. za DT Championy po 80 gr i piaste Shimano Deore i cały ten interes wyniósł mnie 206 zł :P cczyli calkiem nieźle. Już tylko potrzebuje dorwać pompke (bo w akademiku nie posiadam) i moge zacząć testy :D Pozdrawiam!

Niestety na piasty z łożyskami "maszynowymi" nie miałem juz kasy :) rozwaliłem stare koło i szybko potrzebowałem nowego więc z uwagi na kiepski budżet musiałem oszczędzać jak tylko się dało :D ale nic to co ma wisieć nie utonie :) Cze!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...