Tomwer Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Witam Musze jak najszybciej zakupić jakieś stery. Mam rame treka. Nie znam się na tym zupełnie. Co polecacie do ok. 50-60zł? Dołączam foty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 moze jakis accent ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomwer Napisano 30 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 A konkretniej jaki model? Moze jakis link z allegro? Pozdrower Może te byłyby dobre??: http://www.allegro.pl/item106825580_nowe_s...lus_tanio_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 a moze poszukaj ? nie ma duzo Velo w cenie do 50 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomwer Napisano 2 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Dobra, troche poszperałem i zastanawiam sie nad dwoma sterami. Cane Creek SC1 oraz FSA PIG DH PRO Miał ktos z tym sprzetem stycznosc? Ktore lepsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joseppe Napisano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 A co to za dziwny spaw na 2 focie? Zaintrygowal mnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.