czerwonobrody Napisano 23 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Hej, kilka tygodni temu kupiłem opaskę firmy Glan-Daw z windstoppera, postanowiłem podzielić się z Wami kilkoma spostrzeżeniami. Duży plus za wykonanie; dobre materiały, porządne szwy i do tego niska cena - niczego więcej nie można chcieć. Do dwóch aspektów bym się przyczepił; po pierwsze opaska w rozmiarze XXL ma moim zdaniem zbyt wąską część czołową, zwiększenie o 1 cm szerokości na środku czoła pozwoliłoby lepiej chronić okolice zatok. Druga sprawa to izolacja akustyczna - na mój gust jest zbyt duża, kilka drobnych otworków w okolicy uszu pozwoliłoby "zachować kontakt" z otoczeniem. Oczywiście to kwestia indywidualna, bo są tacy, którzy jeżdżą ze słuchawkami w uszach i chcą się odciąć - mnie to przeszkadza. I ostatnia sprawa - najpoważniejsza: osoby które jeżdżą pochylone muszą liczyć się z tym, że wysoki i sztywny kołnierzyk bluzy czy kurtki będzie przesuwał opaskę, którą trzeba będzie co jakiś czas poprawiać - trochę to irytujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.