pistak23 Napisano 28 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Jeśli jeździsz 60% asfalt i to dojazdy do pracy to wydaje mi sie ze opcja jakiegoś semi slicka szerokosci 2,0 będzie git. małe opory na asfalcie a i w terenie tez się da ( oczywiście ze bez szaleństw ) skoro przeważa asfalt to bym celował raczej w oponę bardziej "asfaltowa" niż terenową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 28 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Używam roweru wyłącznie dla przyjemności. Asfalt w moich przejażdżkach jest w zdecydowanej mniejszości, dojazd do tras rowerowych, na których przeważa szuter i żwir. W przyszłym roku mam zamiar wykorzystać rower bardziej w terenie (lasy, górskie szlaki itp.), więc semi slick odpada. Ale dzięki za radę. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 23 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Zakup dokonany. Wybrałem Geax Saguaro 29"x2.0. Czekam teraz na przesyłkę i w najbliższej dogodnej chwili i pogodzie pójdą w ruch. Dzięki jeszcze raz za rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.