Cru3l Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 mam problem i nie wiem co zrobić - kupiłem rower i podczas pedałowania wyraźnie widać jak tylne tryby zataczają ósemkę - koła nie mają luzów i wszystko pracuje elegancko nie jest to odczuwalne ale coś chyba jest nie tak - pomocy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konio Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Takie rzeczy to najczęściej zdarzają sie w markoszetach. Ale może to tylko kwestia dokręcenia ?? Bo jak masz nowy rower to czasami różnie z tym bywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Witamy, Cru3l. Zapoznaj się z ZASADAMI PISANIA NOWYCH TEMATóW - nazwa tematu była źle sformułowana. Pozdrówko porządkowe . PS,. Jeśli coś cię niepokoi, a rower jest nowy - pojedź do serwisu, w którym go kupiłeś/w którym masz gwarancję. Niech ci zerkną i ewentualnie usuną usterkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cru3l Napisano 31 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Takie rzeczy to najczęściej zdarzają sie w markoszetach. Ale może to tylko kwestia dokręcenia ?? Bo jak masz nowy rower to czasami różnie z tym bywa Aha - no ja sie zbytnio nei znam na tym ale czy jest możliwość, że coś jest niedokręcone i to jest powód? Myślałem, że jeżeli luzy będą to tak - ale ósemka na zębatkach też może być spowodowana niedokręceniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 jeśli to jest wolnobieg to nic z tym nie zrobisz, był temat i takie pływaniu wolnobiegów, to wynika z ich wewnętrznej budowy o ile dobrze pamietam i nie masz sie czym przejmować, każdy wolnobieg tak ma, a jesli to kaseta to nie wiem, dopiero od wczoraj jeżdże na kasecie wiec nie wiem jakie problemy sie z nią wiążą, ale wolnobiegi zawsze mi tak pływały, ale to raczej pływało jak sie nie pedałowało, jak masz gwarancje to idź do sklepu i powiedz co jest grane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
intermis Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Jest to związane z niedokładnością wykonania bębenka, na którym osadzony jest wolnobieg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boss87 Napisano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Przyczyną jest krzywa ośka, wiem bo przerabiałem ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 niezależnie od przyczyny - tak być nie może rower pod pache (a najlepiej miedzy nogi:) ) i do serwisu. Ps i nie kaseta tylko wolnobieg:P no i witam na forum posiadacza radiusa - życzę zarówno mu jak i sobie rychłego postawienia czegoś konkretniejszego;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.