nopel Napisano 22 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Witam, jw., jak wyjąć ślizgi?Nie piszcie że sie nie opłaca itd, połamałem dół w moim xcr kupiłem za 3 dyszki inny dół bez uszczelek i ślizgów. O ile uszczelki już zdjąłem, to nie wiem nawet jak zabrać się za ślizgi.Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 22 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Potrzeba ci jakieś urządzenie do wyjęcia Można to zrobić na kilka sposobów, starać sie wybić długim ... czymś, albo zrobić wykonać płaskownik na tyle gruby by sie nie wygiął i tak dopasowany by go można było wsadzić pod tulejkę a później śruba to wyjąc ... ale ja bym sie za to ne zabierał. Skoro połamałeś XCRa znaczy ze potrzebujesz czegoś duuuzo lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nopel Napisano 22 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Wystarczyło użycie 2ch palców ;D, juz wyjęte, przełożone, amor złozony Potrzeba mi czegoś duużo lepszego, ale nie mam kasy obecnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kundello Napisano 22 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Trzeba zainwestować trochę kasy w choćby Duro, bo XCR do skakania sie nie nadaje. Nawet do agresywnego XC jest słaby. Slizgi wystarczy obrócić o 90 stopni i wyciągnąć palcami, bo mają tam takie zatrzaski, które się wysuwają przy tym manewrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi