OrzelPiotr Napisano 19 Listopada 2013 Napisano 19 Listopada 2013 Ostatnio zmieniając koledze linki/pancerze napotkałem w zestawie jagwire takie ciekawe coś:Tak sobie pomyślałem, że mogło by mi to pomóc w uporządkowaniu znacznej ilości pancerzy w moim rowerku, czy ktoś się spotkał z takim produktem w krajowych sklepach internetowych, chodzi o minimalizację kosztów przesyłki... Będę wdzięczny za pomoc. Zamienniki też mile wdziane.Jeśli nie ten dział to proszę łaskawie o przekierowanie na właściwy.
mant3z Napisano 19 Listopada 2013 Napisano 19 Listopada 2013 No właśnie, po co to jest? Wymieniałem ostatnio linki i pancerze i za cholerę nie wiedziałem co z tym zrobić. Dobra nie było pytania, wujek G pomógł
OrzelPiotr Napisano 19 Listopada 2013 Autor Napisano 19 Listopada 2013 Jak niepotrzebne to chętnie kupie w rozsądnej cenie :]
mant3z Napisano 20 Listopada 2013 Napisano 20 Listopada 2013 Możliwe że nie będzie mi to potrzebne, jak doczyszczę rower to się odezwę. Może jesteś z Pomorskiego?
crupez Napisano 20 Listopada 2013 Napisano 20 Listopada 2013 W starszych rowerach widziałem coś takiego, tyle, że był to drucik w kształcie literki "S" Funkcję spełnia podejrzewam tę samą. Gdzie to dostac?? Nie wiem.
OrzelPiotr Napisano 20 Listopada 2013 Autor Napisano 20 Listopada 2013 Możliwe że nie będzie mi to potrzebne, jak doczyszczę rower to się odezwę. Może jesteś z Pomorskiego? Ok daj znać jak coś / świętokrzyskie - czyli niewielki kawałeczek ;] W starszych rowerach widziałem coś takiego, tyle, że był to drucik w kształcie literki "S" Funkcję spełnia podejrzewam tę samą. Gdzie to dostac?? Nie wiem. Tą s-kę widziałem ale jakoś mnie nie przekonuje
mant3z Napisano 20 Listopada 2013 Napisano 20 Listopada 2013 Spoko, może znajdę wieczorem trochę czasu. Pogrzebie przy rowerze i dam znać. Jak nie będą/będzie potrzebne masz za darmo (nie wiem ile mam sztuk, chyba jedną albo dwie).
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.