agula Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Nie wiecie co się stało z pomarańczowymi oznakowaniami trasy rowerowej wokół Poznania? W weekend jechałam przez Puszczykowo, Stęszew, Luboń, wszędzie wielkiej białe kwadraty, ktoś całą zamalował. A jeszcze 3 tygodnie temu było. Czy ktoś ma jakieś info na ten temat? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 moze jakies nowe normy wprowadzone przez UE , a moze poprostu odnawiaja oznaczenia, albo sie ktos nudzil... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regrin Napisano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Dzisiaj miałem okazję jechać odcinkiem między Złotnikami a Kiekrzem i rzeczywiście na drzewach wymalowane są białe kwadraty. Nie sądzę aby pierścień rowerowy miał zniknąć a białe kwadraty oznaczały miejsce gdzie przebiegać będzie nowa autostrada Myślę że jest to podkład pod właściwe oznakowanie trasy, ale dlaczego jeszcze tego nie zrobili tak jak być powinno :glare: Może pieniędzy w budżecie na farbę zabrakło Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loser Napisano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 cze ostatnio jechalem północnym odcinkem od Murowanej Gosliny do Biedruska i dalej - TRAGEDIA gdybym nie mial mapy to wogole bym sie nie zorientowal gdzie jestem (szczgólnie odc od Murowanej nad warte do Promnic) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.