endrzer Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Filmik, trochę zbyt długi - może lepiej skrócić poniektóre kadry? (np. składanie namioty ok. 1,5min ) No ale pamiątka zawsze fajna. Moim patentem jest robienie dwóch wersji filmików : 5-9min dla publiki oraz 20min. i dłuższy już dla samych uczestników, aby sobie niekiedy usiąść w tym gronie przy bro i odświeżyć wspomnienia Jak zrobiłem 24min filmik, to strach było mi pokazywać znajomym, żeby nie zanudzić. - jak widziałem, to oglądali tylko z uprzejmości niekiedy )) Teraz udało mi się upchnąć 8dni wyprawy w 14min filmiku. Wypaliło. Filmik wyszedł (przez, to że odrzuciłem monotonne długie jednolite ujęcia) dosyć dynamiczny i budzi ciekawość oglądających PS. Fajny pomysł na dodanie ścieżki z lektorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyko Napisano 30 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Filmik, trochę zbyt długi - może lepiej skrócić poniektóre kadry? No też to widzę teraz, ale zmieniał nie będę bo mi się po prostu nie chce. Zresztą teraz, kiedy każdy kto miał obejrzeć, obejrzał - byłoby to bez sensu. Będzie nowy filmik, będzie nowa jakość (mam nadzieję). Mnie najbardziej brakuje takich ciekawych sportowych ujęć: z poziomu kasku (ujęcie na twarz), z różnych punktów roweru itp. No ale do tego potrzeba takiej GoPro na przykład, której nie mam. Chyba trzeba będzie jakiś kredycik zaciągnąć, bo odkładanie to mi jakoś słabo idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endrzer Napisano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Mnie najbardziej brakuje takich ciekawych sportowych ujęć: z poziomu kasku (ujęcie na twarz), z różnych punktów roweru itp. No ale do tego potrzeba takiej GoPro na przykład Nasz filmik w całości GoPro nakręcony. Szybkie, krótkie ujęcia. Fajnie w wodzie się też spisuje Mogę szczerze polecić. https://www.youtube.com/watch?v=ouZDGDvbklI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.