Rulez Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Czy ktoś wie gdzie internetowo kupić to cudeńko ? (najlepiej gdyby mieli od ręki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RZUŁF Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Czy ktoś wie gdzie internetowo kupić to cudeńko ? (najlepiej gdyby mieli od ręki) http://www.gtrowery.pl/sklep/prod.php?idg=30&idp=1477 drogie to :022: tam jeszcze drożej http://www.bikeoholic.com/product_info.php...products_id=751 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 29 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Dzięki za odp. ale oni też nie mają - mogą sprowadzić , ponadto każą sobie najpierw zapłacić - a ja tego sklepu nie znam i mamy problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RZUŁF Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 No to może być problem, ja nigdy nie płacę z góry w interencie każda porządna firma ma formę płatnośći "przy odbiorze" ps. parę razy zapłąciłem z góry kartą kredytową w cykloturze ale to sprawdzona i zbyt duża firma aby mogli pozwolić na wygłupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 30 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 OK. dzięki zamówiłem w centrumrowerowe.pl - taniej i są pewni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacke Napisano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Dobry wybor Nie ma lepszej sztycy... Mam taką samą tylko ze grubsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Putek Napisano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Chyba też sobie taką sprawie, bo musze wymienić na 400. Tylko ta kasa ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Ja sprawilem sobie 330mm bo taka mi wystarczy i jestem z niej bardzo zadowolony. We wczesniejszej sztycy strzelilo mi mocowanie - thomson jak na razie trzyma sie moco plus ladniutko wyglada Tania ta sztyca nie jest to fakt ale produkt to solidny i godny polecenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacke Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Widzialem w porzadnym downhillowym rowerku tą sztycę. Właściciel jeszcze ją skrócił na widok czego niektórzy aż drżeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł żurek Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Jezeli jesteś z Katowic lub okolic dostaniesz ją od ręki w Twomarku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 7 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Właściciel jeszcze ją skrócił na widok czego niektórzy aż drżeli No właśnie , mi w zasadzie wystarcza 370 mm , i nie wiem co wybrać nizszą wagę - czy profanację sztycy - na razie jeżdżę na długiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.