sibit Napisano 29 Maja 2006 Napisano 29 Maja 2006 Siema potrzebuje fachowej porady Ostatnio połamałem rame a była ona stara jeszcze na 1 cal i chcę teraz kupić sobie nową ale tylko rame bo amora mam dobrego tylko że na 1 cal i nie wiem co mam zrobic bo wszystkie nowe ramy mają stery na 1 i 1,8 cala szłyszałem że można kupić "przejściówke z 1 i 1,8 cala na 1 czy możecie mi coś doradzić. tylko nie to zebym starego wyrzucił itp. :029:
ralf Napisano 29 Maja 2006 Napisano 29 Maja 2006 nie bardzo wiem o jaka przejściowke Ci chodzi, bo jesli o jakas na sterach to pierwsze słysze, bo rozumiem ze chcesz do ramy 1 i 1/8 zamontowac amora 1", wiec to wogóle nie bedzie raczej pasowało ja słyszałem o czyms takim, ze mozna na zwykły rure 1" zamontowac mostek 1 i 1/8 taka przejsciówka: http://www.cyklotur.com/x_C_I__P_53029933-...01__PZTA_0.html ale może mało jeszcze widziałem, ale wydaje mi sie ze tego się nie da zrobic ze rama 1 i 1/8 a amor 1"
Ecia Napisano 29 Maja 2006 Napisano 29 Maja 2006 Witam. Zapoznaj się z ZASADAMI PISANIA NOWYCH TEMATóW. Nazwa tematu była nieprawidłowo sformułowana. Pozdrówko porządkowe .
Platek Napisano 29 Maja 2006 Napisano 29 Maja 2006 też mi się wydaje, że innej opcji jak kupno nowego amorka nie masz... na stronie velo są przejściówki do rst ale to jest tak, ze w korone amora który miał rure 1 1/8" wsadzasz przejściówke i rure 1" w drugą strone to raczej nie funkjonuje... a co masz za amorek jeśli wolno spytac?
sibit Napisano 29 Maja 2006 Autor Napisano 29 Maja 2006 też mi się wydaje, że innej opcji jak kupno nowego amorka nie masz... na stronie velo są przejściówki do rst ale to jest tak, ze w korone amora który miał rure 1 1/8" wsadzasz przejściówke i rure 1" w drugą strone to raczej nie funkjonuje... a co masz za amorek jeśli wolno spytac? amor jest dorabiany i przerabiany nie ma firmy. to jest dwópółka prawdopodobnie z jakiegos moplika czy coś w tym stylu ale pracuje idealnie skoku ma 130 mm jeżdże na nim już dobre 2 lata a jeszcze kumpel wcześniej na nim śmigał, a nie ma ani 1mm luzów dlatego mi tak na nim zależy
Schwefel Napisano 29 Maja 2006 Napisano 29 Maja 2006 Jak to dwupółka to wyciągnij rurę sterową, rozwierć mocowanie i wsadź 1 i 1/8 cala.
sibit Napisano 29 Maja 2006 Autor Napisano 29 Maja 2006 Jak to dwupółka to wyciągnij rurę sterową, rozwierć mocowanie i wsadź 1 i 1/8 cala. Mówiłem ze to nie jest zwykła dwópułka tylko z jakiegoś motoru półki sa stalowe spróbuje zrobić fotke to pokaze
jurasek Napisano 29 Maja 2006 Napisano 29 Maja 2006 dość pobieżnie przeczytałem temat ale dlaczego nie kupisz ramy 1``? zajrzyj na strone krossa i w dziale kross serwis udzielą ci odpowiedzi pozdrówko 1 calowe
sibit Napisano 30 Maja 2006 Autor Napisano 30 Maja 2006 dość pobieżnie przeczytałem temat ale dlaczego nie kupisz ramy 1``? zajrzyj na strone krossa i w dziale kross serwis udzielą ci odpowiedzi pozdrówko 1 calowe głównie dlatego że mam mało kaski na rame do 260 zł a chciałbym coś takiego co by się nie połamało jak zeskocze z metrowego zeskoku
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.