Nieto Napisano 15 Listopada 2013 Napisano 15 Listopada 2013 Witajcie, Mam zwykły trenażer (Tacx Satori), zwykły bo bez możliwości podłączenia komputera, a co za tym idzie, gier, filmów, tzw wirtuala. Słyszałem jednak, że i w takim przypadku można korzystać z dodatków poprzez puszczenie niezależnie filmów (nagrane trasy), lub treningów (nagrane treningi) na dvd, komputerze. I tu pojawia się moje pytanie czy wiecie gdzie coś takiego można znaleźć i jakie to musi być w takim wypadku? Pozdrawiam Serdecznie,
Niedzwiedz1 Napisano 15 Listopada 2013 Napisano 15 Listopada 2013 Puścić to pewnie się jakiś da, ale jak się zatrzymasz to na ekranie dalej będziesz jechał... Nie lepiej puścić sobie normalny film? W każdym razie zeszłej zimy dochodziłem do 2h z filmem, gdy bez niczego 30min było ciężkie. Problem w tym, że lepiej, żeby to był polski film, bo na napisach ciężko się skupić jadąc, a szum przeszkadza jednak w słuchaniu obcego języka.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.