Skocz do zawartości

[Przerzutka tylna] Kółeczka do Sram x7 z 2012r

bobiik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Potrzebuje sprawdzone i pasujące kółka do przerzutki Sram X7 z roku 2012 lub 2011. Poproszę o linki do ewentualnych aukcji na allegro lub sklepów.

Napisano

Podczepię się pod temat : A jakie kółka polecacie do SLX RD-M662 , jest jakiś odpowiedni ,,rozmiar,, ? Czy którekolwiek do przerzutek Shimano? 

Pozdrawiam! 

Napisano

To już ten typ przerzutki że jest po jednym otworze osiowo w każdym kółku. W starym modelu x9 miałem właśnie takie dziurki podwójne. oglądałem jakiś odpowiednik właśnie tacxa i były jakieś zaślepki na otwory w łożyskach ale nie było osłon na całe łożysko)-:

Znalazłem coś takiego

http://allegro.pl/kolka-do-przerzutki-rollerboys-11-rzedowe-bdp-02-i3710687776.html

Napisano

Jeśli by spasowały i ktoś był chętny to mogę posłać 2 kółeczka z przerzutki SRAM 4.0. Używane ok 3 miesiące (pieniek :/ )

Napisano

Ja do X9 zamówiłem właśnie model BDP-02. Ich wymiary podane przez sklep rowerowy to średnica (41,5mm), średnica wewn. łożyska (7mm) i grubość (7mm). Sprawdź wymiary ze swoimi i porównaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...