laseroz Napisano 14 Listopada 2013 Napisano 14 Listopada 2013 Witam serdecznie Ciekawi mnie możliwość skorygowania dystansu całkowitego przy nowym liczniku, W najbliższym czasie chciałbym wymienić licznik na troszke bardziej zaawansowany (aniżeli posiadam) i chciałbym go ustawić w ten sposób móc zacząc korzystać z niego mając juz 'wklepany' przebieg uzyskany na starym liczniku. Czy znacie z własnego doświadczenia konkretne modele,w ktorych mozliwa jest korekta dystansu całkowitego?
kamfan Napisano 14 Listopada 2013 Napisano 14 Listopada 2013 W każdej Sigmie mającej opcję "dystans całkowity" (Total Odo) jest taka możliwość np. w modelu BC1609
Schwefel Napisano 14 Listopada 2013 Napisano 14 Listopada 2013 Nie znam takiego, w którym byłoby to niemożliwe.
dzemi15 Napisano 14 Listopada 2013 Napisano 14 Listopada 2013 No chyba ze jakieś za 20zł. Wysłane z budki telefonicznej za pomocą Tapatalk 2
Tofi Napisano 15 Listopada 2013 Napisano 15 Listopada 2013 Nie znam licznika do 20 zł w którym by nie było to możliwe. Zarówno marketowe, jak i oryginalne chińskie mają taką opcję, niektóre z nich tylko bezpośrednio po resecie licznika inne "na gorąco". Sent from my ASUS Transformer Pad TF700T using Tapatalk 4
laseroz Napisano 15 Listopada 2013 Autor Napisano 15 Listopada 2013 Dzięki wielkie za wszelkie odpowiedzi. Nie ukrywam, ze jestem troche spokojniejszy o moje dotychczasowe, aczkolwiek skromne na przestrzeni 2 lat dokonania;) Korzystając z okazji pragnę się jeszcze zapytać, czy jesteście w stanie polecić mi jakiś naprawde sprawdzony model licznika przewodowego, wodoszczelnego posiadającego przede wszystkim funkcje przebiegów, V max, oraz czasu jazdy? Pozdrawiam
dzemi15 Napisano 15 Listopada 2013 Napisano 15 Listopada 2013 Miałem 2 takie liczniki i nie dało się zmienić dystansu całkowitego.
Tofi Napisano 15 Listopada 2013 Napisano 15 Listopada 2013 nie dało się zmienić dystansu całkowitego. niektóre z nich tylko bezpośrednio po resecie licznika Wysłane z mojego ASUS Transformer Pad TF700T przy użyciu Tapatalka
dzemi15 Napisano 15 Listopada 2013 Napisano 15 Listopada 2013 Nawet po resecie nie poszło. Wysłane z budki telefonicznej za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.