przemokolarz Napisano 13 Listopada 2013 Napisano 13 Listopada 2013 Witam wszystkich! Szukam osoby, właściciela roweru z pełnym zawieszeniem o skoku 120 -150 mm, najlepiej Białystok i okolice. Chciałbym złożyć sobie drugi rower, ale na dobrą sprawę nigdy nie jeździłem na ramie z zawieszeniem innym niż mój "bujaniec" z końca lat 90. Jeśli masz kogoś, kto chciałby udostępnić mi taki rower abym mógł na nim usiąść, a najlepiej przejechać się to bardzo proszę o kontakt. Możemy się umówić na jakiś termin, miejsce, z chęcią przyjadę. pozdrawiam Przemek
Mod Team mrmorty Napisano 13 Listopada 2013 Mod Team Napisano 13 Listopada 2013 Uderz do Tomka netta1987 - z tego co wiem to kręci się czasem w okolicach Białego
Yoschi Napisano 13 Listopada 2013 Napisano 13 Listopada 2013 Tak z ciekawości, gdzie w okolicach Białego można wykorzystać taki rower, chętnie bym się wybrał.
Mod Team mrmorty Napisano 13 Listopada 2013 Mod Team Napisano 13 Listopada 2013 n.p. Puszcza Knyszyńska i Wzgórza Świętojańskie. Bardzo miło pod względem trasy wspominam starty w białostockich edycjach Maratonów KresowychCo prawda full na takich pagórkach to jednak(wg mnie żeby nie było) przerost formy nad treścią, ale i na rowerku do DH można bujac się po mieście...
przemokolarz Napisano 14 Listopada 2013 Autor Napisano 14 Listopada 2013 gdzie w okolicach Białego można wykorzystać taki rower na dobrą sprawę wszędzie, mieszkam w Grabówce i dużo jeżdżę po lesie, w trosce o mój kręgosłup i z wygody chcę kupić fula. Gramów nie liczę, ułamków sekund też nie, mam inne priorytety, przede wszystkim wygoda.
netta1987 Napisano 14 Listopada 2013 Napisano 14 Listopada 2013 jak coś mogę dać ci przetestować rower 2x100mm skoku na 29-ach (epic comp carbon) a co do miejsc koło Supraśla są hopki i to takie że 150mm się by przydało wcześniej było na NS-ach (pietrasze) trochę hopek ale leśnicy się niemi zajęli
beny099 Napisano 22 Listopada 2013 Napisano 22 Listopada 2013 w okolicach supraślewa jest gdzie na fullu pośmigać wzgórza świętojańskie, krzemienne. Na krzemiennych jest ogarnięta fajna trasa zjazdowa (chyba jest jeszcze). Jak masz fejsa to znajdź grupę "special troska" i tam napisz Na pewno chłopacy pomogą
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.