Skocz do zawartości

[ZLOT] VI Oficjalny Zlot FR.org

Hanzo

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.forumrowerowe.org/topic/152309-zlot-vi-oficjalny-zlot-frorg-ankieta/

Żeby nie gdybać w nieskończoność zrobiłem ankietę dodając w niej miejsca wymienione w temacie. 

Jeśli chodzi o organizację i wybór osób które się tym zajmą myślę że najlepiej będzie to zrobić po wybraniu miejscówki. Bez pomocy osób które były na poprzednich zlotach/organizowały je/są z danego terenu się nie obejdzie. 

Żeby nie przedłużać, Sol w czwartek (23.01) wysłał raport z zapytaniem czy ktoś z Modów/Adminów podejmie się organizacji zlotu w tym roku. Sprawę przedyskutowaliśmy i w tym roku dajemy wolną rękę użytkownikom, bo nikt nie zgłosił chęci organizacji. Służymy oczywiście radą jak i gdzie się zorganizować, ale samej zbiórki pieniędzy i rezerwacji miejscówki nie zrobimy.

Chętnie bym się pojawił na zlocie, ale boję się, że trasy wspólnych przejazdów będą tylko po bezdrożach… Z moją szosą nie mógłbym się wybrać. Ale z drugiej strony w tych dniach mógłbym po prostu udać się z forumowiczami na wspólne przejazdy szosowe i uczestniczyć we wspólnej imprezie. Mam górski dom nieopodal w Beskidzie Małym, więc zarówno Śląski jak i Żywiecki byłby dla mnie świetną okazją poznania Was. 

pozdr

mrmorty .........ale to ładne ja bym chetnie

ale ja to chyba wszedzie bym chetnie byle góry i piwko (istebna???) i może na rowerze też sie troche pośmiga w wolnych chwilach.

Ja na pewno się pojawie , kolega wpadł na fajny pomysł :)

No i termin też już praktycznie wybrany... Szkoda, że nie koniec czerwca, ale na szczęście nie połowa lipca, kiedy będę startował już na urlop w Bieszczadach :)

Teraz zostaje wybrać konkretną miejscówkę w Śląskim. Najłatwiej jest wybrać Ustroń/Wisłę, bo przy kolei żelaznej leżą.

Bez kolei żelaznej, ale dość łatwo dostępny jest Szczyrk. Łatwo dostępny = mało kilometrów i przewyższeń od stacji.

Troszkę trudniej dostępne - Brenna i Istebna. Istebna za przełęczą Kubalonka - bliżej już pogranicza z Beskidem Żywieckim.

Niestety bazy noclegowej pod większe grupy nie znam, bo nigdy nie potrzebowałem. Z głowy nie podpowiem, ale mogę rozpytać osoby podejrzane o znajomość bazy.

Jako że dla mnie będzie to zlot "pod domem" bez problemu będę mógł się pojawić również w grupie szosowej - jeśli taka się zbierze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...