Skocz do zawartości

[ZLOT] VI Oficjalny Zlot FR.org

Hanzo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Schron znaleźć o tej porze raczej nie jest problemem. +/- 50 osób trzeba liczyć, tyle mniej więcej się pojawia na zlocie. Problemem jest to że nie ma wybranego miejsca...
@@Hanzo,
Skoro jesteś założycielem wątku, mógłbyś stworzyć ankietę z miejscami które padły w tym wątku, chociaż i tak większość osób już wybrało bieszczady. Myślę że wtedy pójdzie już z górki :)

Napisano

Dla zainteresowanych Zlotem w Bieszczadach,gdyby takowe doszło do skutku, dodam że 2 sierpnia Komańcza , a ściślej klub rowerowy Żbiki organizują jeden z maratonów MTB w cyklu Cyklokarpaty.Trasy prawdopodobnie w okolicy Komańczy od pasma Chryszczatej po pasmo graniczne ze Słowacją.Byłem w ubiegłym roku ,impreza świetnie zorganizowana,trasy dla każdego od łatwych ,po,bardzo wymagające.Polecam. 

Napisano

attachicon.giftoudi3.gif

Jednego ogra znalazłem 

znajdzie się i reszta bo pewnie posnęło towarzystwo na zimę

no właśnie ............

cały zlot zastanawiałem się skąd ja Cię znam..........;-))))))))

Napisano

OMG, Toudi, Mort .... brakuje tylko Gandalfa i będzie można klecić Drużynę Obręczy ;)

A może znowu Rychlebskie? Superflow ponoć bardzo adekwatnie się zwie.

Napisano

Bez przesady - superflow fajny, tylko za krótki, a żeby się do niego doczołgać to schodzi trochę czasu. Na jeden dzień warto, więcej chyba nie ma tam co robić.

Napisano

Rychkeby i Bieszczady?

Raczej Bieszczady i Slaski (Wisla,

Istebna). Przy czynm Rychleby juz byly.

Awaryjnie moge byc orgiem i przewodnikiem w Slaskim, przy czym moc dzialania mialbym pod koniec marca dopiero.

Napisano

Też osobiście byłbym za jakimś nowym miejscem tam gdzie jeszcze zlotu nie było.

Bieszczady wygrywają tym, że w ogóle w tamtym rejonie nie było zlotu, oraz może być dość dziko :-)

Istebna też brzmi ciekawie, może być nawet lepszym wyborem pod kątem dojazdu w porównaniu do Bieszczad.

Ankieta powinna wszystko wyjaśnić :-)

Jak coś to też mogę pomóc w organizacji, a już delikatnie powinniśmy się śpieszyć, bo będzie problem z miejscami na nocleg.

Wysłane za pomocą Tapatalk.

Napisano

Ankieta nigdy nie zaszkodzi :)

Trzeba tylko wytypować propozycje miejscówki, w tym wątku zdecydowanie padły propozycje na:

- Bieszczady

- Rychleby (Głuchołazy i okolica)

- Beskid Śląski (Istebna)

Coś jeszcze bierzemy pod uwagę? Za dużo opcji też nie dobrze, bo może okazać się, że ciężko będzie coś wybrać :)

Napisano

Mala rada od orga 3 pierwszych zlotów.

Działajcie szybciej bo najlepsze miejscówki uciekają.

W takiej sytuacji demokracja nie jest najlepszym pomysłem i ktoś kto podejmie się organizacji powinien w wąskim gronie sam zadecydować jak to chociażby było na pierwszym zlocie w sowich (największa frekwencja).

• Mod Team
Napisano

Dobrze gada, polać mu!

Osobiście czekam kiedy się na coś zdecydujecie bo w sumie nie ważne gdzie byle epia dopisała! Nic tylko pakować mandżur i stawić się bez względu na huragany, powodzie, połamane ramy, koła i inne klęski żywiołowe :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...