Skocz do zawartości

[ZLOT] VI Oficjalny Zlot FR.org

Hanzo

Rekomendowane odpowiedzi

Po przeprowadzeniu eksperymentu stwierdzam, że lista pasażerów mojego prostokąta musi się zamknąć na 4 osobach łącznie z kierowcą.

W dłuższą trasę i z bagażami 4-dniowymi - w praktyce wyszło, że szkoda zachodu i szarpaniny, tzw. "piąte koło u wozu".

Chyba że ktoś preferuje standard pakistański :D

Ja się do samochodu nie pcham bo to dla mnie żaden luksus gnieść się przez pół dnia. Interesuje mnie kto będzie jechał 24.06 max 25.06.

Adhed ja polecę ale przez Opole bo przez wroclaw to trochę na około mam. Masz jakieś połączenie z Opolem?

Wielkie dzięki, ale już chyba udało mi się dogadać z innym zlotowiczem, który startuje z Wrocławia :) także dojazd jest 

Ja jadę najprawdopodobniej 26.06 z Zielonej Góry Fordem Transitem 6-cio osobowym z czego 4 osoby już mam i 2 rowery. Jeśli ktoś jest zainsteresowany to mogę wziąć po drodze. Miejsca na bagaże do czorta :)

Co powiecie na szosową ustawkę zlotową?

Widzę, że sporo osób przyjeżdża wcześniej. Ja też wcześniej powinienem być w okolicy - jeśli pogoda nie odstraszy. Mając do dyspozycji 4 dni, z przyjemnością jeden przeznaczę na szosowanie. Może uda się stworzyć jakieś grupetto w czwartek lub piątek - zanim "właściwy" zlot ruszy.

Pytanie nie tylko do zlotowiczów, ale i do lokalesów. "Na zachętę" do tablicy wywołuję kolegę parmenides'a.

• 4 tygodnie później...

Właśnie rozprostowuję obolałe kulasy, daję odsapnąć obolałemu płucu i podziwiam popalone tarcze.  Było grubo pod każdym względem - i pod każdym względem podobało mię się ;)

Dziękuję organizatorowi-Przeorowi za organizację, a uczestnikom za miłe towarzystwo.

@slacker - fajne foty. Kto ma niech wrzuca, pośmiejem się ;)

Ja również bardzo dziękuję za zlot - Przeor jeszcze raz wielka piona!

Mimo, że nie dane mi było pojeździć to przynajmniej zobaczyłem zaiste miejsca, uśmiałem się, poznałem nowych bikerów, no i gdyby nie zlot.. to pewnie ciężko byłoby samemu ruszyć już i tak otyłą du*ę w tak odległe miejsce.

Zdjęcia również wrzucę, ale na dniach. Zapewne do tego czasu powstanie osobny temat.
Dla każdego z osobna dzięki i do zobaczenia w przyszłym roku :)

Płasko,znowu płasko  :laugh:

Piękne podziękowania dla wszystkich uczestników a zwłaszcza dla Zymelki(Bimbrownika),Bobiika,Justyny,C1acha,Dudiego i jego teścia za ostatni dzień spędzony w Szczyrku mało podprowadzania i mega zjazdy  :thumbsup:  :thanks:  :thanks:

https://plus.google.com/photos/117562097215864073354/albums/6030604107959477681

Dudi niebawem ugadamy się na Świętokrzyski weekend 

To i ja się przyłączam do pozdrowień, już bez wyszczególniania nicków.

Pozdrowienia szczególnie dla tych którzy wiernie brnęli przez krzaki i wypychy, aby zasmakować świetnych singli w drugiej części sobotniej wycieczki. Nie siłą i kondycją, lecz charakterem pokonaliśmy te gąszcze  ;)

Zjazdy miód na tarcze, sporo nowego się nauczyłem. Tym którzy oznaczyli swoim DNA śląską ziemię, życzę szybkiego gojenia siniaków.

Koszulkę będę nosił jak trofeum. Dzięki Janisław !  :thumbsup:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...