Skocz do zawartości

[ZLOT] VI Oficjalny Zlot FR.org

Hanzo

Rekomendowane odpowiedzi

Trasa na ET 2013 jest do przejechania dla każdego, nawet na HT. Trudność wzrasta wraz z prędkością. I pytanie czy będziesz z dropa leciał, czy ominiesz go czikenlajnem. Ja też na pewno odwiedzę kultowe zjazdy jak Harcerski czy Strumyk.

Trasa na ET 2013 jest do przejechania dla każdego, nawet na HT. Trudność wzrasta wraz z prędkością. I pytanie czy będziesz z dropa leciał, czy ominiesz go czikenlajnem. Ja też na pewno odwiedzę kultowe zjazdy jak Harcerski czy Strumyk.

Będę leciał :D

Już się podszkoliłem.

http://emtb.pl/szkolenia-techniki-jazdy-emtb-pl-w-swieradowie-zdroju-10-05-2014/

Na razie wyszło, że nie umiem skręcać. Na następnym pewnie, że nie umiem jechać prosto, a kolejnego zaczynam się bać ;)

W każdym razie jak gdzieś dupnę w Brennej przynajmniej będzie wiadomo, że nie rower był winny, hehehe.

Imo tak i to z kilku względów. Raz że ktoś mówi ci dokładnie co robisz nie tak i dowiadujesz się co zrobić żeby było lepiej. Dwa że chłopaki pokazali przy okazji miejscówkę, którą jeżeli uda mi się przejechać to sobie szczerze przybiję piątkę. Trzy że przy okazji można poszaleć na singlach, je ;)

W zeszłym roku robili takie szkolenia za friko i wiele osób przyjeżdżało potrenować - naprawdę świetnie potrafią wytłumaczyć, a umiejętności mają na bardzo wysokim poziomie. Teraz są już opłaty, ale warto tak czy inaczej, bo coś im się za to należy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...