Skocz do zawartości

[ZLOT] VI Oficjalny Zlot FR.org

Hanzo

Rekomendowane odpowiedzi

No ale co innego opuścić koncert, czy jak w moim przypadku Rajd Polski na który się szykowałem, a co innego przestawiać urlop wakacyjny planowany pół roku wcześniej. A wbrew pozorom na zlot nie jeżdżą tylko studenci, dla których w tym okresie najważniejsza jest sesja ;)

Nie, jeżeli przyjeżdża Ghost - to jest straszneiwogóle ;)

Co do opon, przyjeżdżam w tym co założyłem w zeszłym sezonie i nie chce mię się zmieniać.  Czyli NN2,25x2. Aczkolwiek liczę, że tył pożyje jeszcze z miesiąc, bo zaczyna tracić klocki.

Chyba mięczak, bo nie jeździ skoro jeszcze nie zużyte  :teehee:

Conti RK SS 2.2 na przedzie... więc kto zmienia gumy na zlot ten pipa. :sweat:

A kto zakłada Race Kinga na przód, ten nie odróżnia opony przedniej od tylnej  :D

U mnie to klasyczne dinozaury będą. Panaracer Dart na przodzie, Smoke na tyle.

Dart mi trochę tańczył na skalnych okruchach, ale mam nadzieję że jadąc w dzień będzie lepiej.

Ja puki co chyba zostane przy zestawie saguaro 2.2 na przedzie i RK 2.2 napedowa.

Aczkolwiek jak dorwe w dobrej cenie NN 2.25 to ta poleci na przednia a na napęd pójdzie saguaro.

ps kto ma porzyczyc na zlot NN albo freda 2.25 :)? na koła 26 cali stawiam bro :)

Ja mam NN ale wytarte, więc bez sensu, już chyba tylko do utylizowania sie nadają  :whistling:

Ja pojadę na tym co zawsze jeżdżę - Rocket Rony albo Geax Saguaro, nie ma co kombinować, bo nie wiadomo czy będzie sucho czy nie ;P

Kurcze... żeby się wyłamać kupię normalnie Pierdzące Burty! 

Jako regularny użytkownik NN 2.25, MK II 2.2 oraz Beskidu Śląskiego polecam je wszystkie. :P

Da się jeździć na łysych semi-slickach 1.95, ale ja nie polecam schodzić poniżej 2.2 i normalnego terenowego bieżnika.

@Bobiik zalajesz standardowo naparstkiem mleka 0,5%. ;-)

@Conti RK nie mają podziału P/T, jak ktoś lubi tak to może sobie ją odwrotnie założyć niż rekomenduje producent. Poza tym wtedy tylna nie chciała się uszczelnić. Ze mną nie ma co się przekomarzać. B-)

Chyba mięczak, bo nie jeździ skoro jeszcze nie zużyte  :teehee:

Ojj nie wiesz o czym prawisz kolego :) Po tym jak na ostatnim zlocie zakręt 90* przeciął nie skręcając kierownicą i poparzył pokrzywy (swoim cielskiem :D ) nie można nadać mu miana mięczaka ;D

zakręt 90* przeciął nie skręcając kierownicą i poparzył pokrzywy (swoim cielskiem ) nie można nadać mu miana mięczaka
miało nie być o tym więcej mowy :whistling: ,w tym roku niech ktoś inny zbiera zakręty ,a jadę na Wigry 3 i full rekreejszon  :laugh:  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...