Skocz do zawartości

[ZLOT] VI Oficjalny Zlot FR.org

Hanzo

Rekomendowane odpowiedzi

Wyżywienia na miejscu nie dokupisz. Tydzień przed zlotem muszę podać kto i ile posiłków zamówił. Ja biorę ze śniadaniami i obiadem. Ognisko będzie ale to dopiero jak się ludziska ogarną po tripie, więc będziesz musiał poczekać. Jak Ci to nie przeszkadza to możesz brać bez. No i trzeba pamiętać, że jak pogoda będzie po wuju, to ogniska może nie być i zostaniesz bez żarcia. Przy samym ośrodku nic nie kupisz. Ewentualnie można zjechać niżej i tam już knajpy są. W dół jedzie się szybko :D gorzej z powrotem.

Wybiera sie ktos na zlot z okolic Warszawy/Lublina. Poszukuje transportu na zlot? pozdr

Ja jadę z Warszawy, ale chciałbym w miarę możliwości przedłużyć pobyt o 1-2 dni. Mogę zabrać 2-3 osoby. Więcej info na pw. Może ktoś z zeszłorocznych współtowarzyszy chciał by się zabrać ?  :thumbsup:

Pytanie do organizatora (a może odpowiedź już się pojawiła):

Jak wygląda możliwość przedłużenia pobytu?

Odpowiedź już się pojawiła, jest również info w temacie o zapisach.

Na dzień dzisiejszy istnieje możliwośc przedłużenia tylko o jeden dzień z racji rozpoczynających się tam koloni. Dlatego sugerowałbym przyjazd wcześniej. Tutaj praktycznie nie ma ograniczeń. Chyba, że poszukasz sobie noclegu w innym miejscum ale to trochę bez sensu.

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Spokojnie,cisza,spokój,nic się nie dzieje,droga na Ostrołękę....

Ogólnie to nie mogę się zebrać bo ciągle coś w pracy trzeszczy i zgrzyta,sporo ludzi będzie  :whistling: ,nawet nie myśl o nocnym rejsie po izotonikach  :laugh:  chyba że i ja złapię zajawkę na wędrówki z dinozaurami  :teehee:

Hej Ja osobiście moją kobietę zostawiam w domu a na zlot śmigam z kumplami.

Zresztą w terenie świr jestem i zazwyczaj cos wywijam na bajku :)

Pewnie zabrać można nikt nie broni, jak zwykle będzie kilka grupek, w tym pewnie bardziej lajtowe kręcenie.

Jak była okrągła V to ledwo nas było a jak kolejna edycja to wszystkie się zjadą z całej Polszy  :woot:  :laugh: ,im więcej luda zjedzie tym fajniejsza impreza będzie i co wspominać mam nadzieje że LOOKAS 46  się zjawi prowodyr wielkiego płomienia  :laugh:  :laugh: czyli szaman z wioski Papuasów  :whistling:

Jasiu ile w tym roku walisz koleją i drogami? Zdążysz dobić do nas na czas?

No ale co innego opuścić koncert, czy jak w moim przypadku Rajd Polski na który się szykowałem, a co innego przestawiać urlop wakacyjny planowany pół roku wcześniej. A wbrew pozorom na zlot nie jeżdżą tylko studenci, dla których w tym okresie najważniejsza jest sesja ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...