Skocz do zawartości

[ZLOT] VI Oficjalny Zlot FR.org

Hanzo

Rekomendowane odpowiedzi

Podobno pierwszy termin to przedtermin na studiach :-)

Koleżance mewek przypominam o przedterminach oraz o kampanii wrześniowej :P Chyba że to jakieś inne studia, że w końcu czerwca jest połowa sesji (?).

Właśnie wydawało mi się, że w tym terminie są zerówki, ale jednak okazuje się, że w tym roku zerówki będą od początku czerwca, a sesja 16.06-7.07 więc jest szansa na zaliczenie wszystkiego przed zlotem :) A na kampanię wrześniową sobie nigdy nie pozwoliłam i pozwolić nie mogę bo we wrześniu mam za dużo startów :P Czyli teraz zlot koliduje już tylko z maratonem w Myślenicach, ale z Brennej do Myślenic nie tak daleko, powinno się udać wszystko jakoś zgrać :)

Faktycznie w tym czasie będą Myślenice, ale ja raczej odpuszczam, bo nie wiem czy potem chciałoby mi się na zlocie jeździć, a to najważniejsze :D

To fajnie że chyba uda się zrobić impreze w dobrej i sprawdzonej miejscówce :)

W sensie będzie mniej zakrętów? Bo na niektórych nie robiły wrażenia i dalej jechali prosto ;)

Zakrętów będzie co niemiara. Jak mi się uda trafić :) to na pewno odwiedzę agrafki, może w końcu zaliczę bez gleby :)[media=youtube]

[/media]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...