GhOsTwrc Napisano 13 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Siemka czy ktoś używał tych kół http://www.mavic.com/wheels-mountainbike-crossone#.UoLBZPlLPao ??? Czy one posiadają stalowy bębenek tylnej piasty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rlk Napisano 14 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Bębenek to M40592 więc stalowy. Ten sam pakowany do crossridów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 14 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 W modelu Cross Ride 2013 jest aluminiowy:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rlk Napisano 15 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Nie napisałem tego ale miałem na myśli poprzednie roczniki. Sam w 2011 miałem stalowy taki jak w corssone. Te z 2013 faktycznie mają już zupełnie inna budowę piasty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg000 Napisano 15 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Wg opisu huby sa aluminiowe. Maja dobre opinie ale z Mavic jest jak z francuskim winem- trafiaja sie roczniki lepsze i gorsze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rlk Napisano 15 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 No nie wiem na tech-mavic jest podany model stalowego. Być może w opisie to hub body to korpus piasty a nie bębenek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tafyn Napisano 21 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Znajomy uzywal tych kol i nie narzekał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oesz Napisano 23 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Tak jak pisze rlk: hub body to korpus piasty. Bębenek to freewheel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.