gsm Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Witam Co myśliecie o tej korbie Shimano FC-TS52 ? Montowana w rowerach Kelly's Salamander. Podobno nie przynależy do żadnej z grup osprzętu Shimano, ale klasą odpowiadają grupom Acera i Alivio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 hmmm patrze w sklepie ArniKa i ta korba kosztuje 108zł i jest grupy Acera, za taka cene masz Alivio na allegro i w każdym innym sklepie pewnie też wiec ja bym sie chyba nie zastanawiał i brał Alivio a wogóle to jakas dziwna ta FC-TS52, grupy Acera a drozsza od Alivio :glare: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 gsm: zapoznaj się z ZASADAMI PISANIA NOWYCH TEMATóW. Nazwa tematu była nieprawidłowo sformułowana. Pozdrówko porządkowe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gsm Napisano 29 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 ok. Sorki, będę pamiętał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Korbe mam własnie w Kelly'sie i złego zdania o niej powiedziec nie moge. Nie wyróżnia sie ani in plus ani in minus. Ot zwykła korba za umiarkowane pieniądze Ale różnice w sztywności miedzy TS52 a np. Truvativem Hussefelt (wiem ze troche dziwny przykład bo to korby do czego innego) jest niewyobrazalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Ma ktos do sprzedania nowy blat do tej korby? Bo kupiłem 22 i 32 z a okazało się ze niby jest rozbieralna ale jest jeden blat który zawiera wszystkie trzy zębatki i ni pierona nie da sie zdemontowac tych najmniejszych :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.