Skocz do zawartości

[korba] SLX FC-M660 175mm

przemas79

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

sprzedam korbę jak w temacie w stanie dobrym,blaty 44 lasco ,32 slx, 22 slx.Blaty mają przejechane jakieś 450 km,na pewno przyjmą nowy łańcuch,zdjęcia dla zainteresowanych,cena 220 zł + wysyłka 30 zł.polecam

Napisano

Ty ale przesyłka kosztuje 14 zł a nie 30 zł, no chyba że liczysz karton za 10 zł, taśmę za 5 zł.

właśnie sprawdzałem twoje posty ,wszystkich się czepiasz!!! :thumbsup:

Napisano

Sorki za off, ale ... A niby dlaczego ma kosztować tylko tyle, ile sama przesyłka? A opakowanie, a czas (!!!), a droga na pocztę? Ilekroć sam coś sprzedaję i ktoś mi miauczy o wysokiej cenie przesyłki to mam ochotę od razu spuścić na pysk takiego delikwenta. Pozdrawiam.

Napisano

I dobrze, że cię uczą, bo jak ktoś chce 30 zł za wysyłkę to jest naciągaczem. Kurier jest za 15zł i nawet z domu nie musisz wychodzić, bo przyjedzie po paczkę. Pozdrawiam

Napisano

I dobrze, że cię uczą, bo jak ktoś chce 30 zł za wysyłkę to jest naciągaczem. Kurier jest za 15zł i nawet z domu nie musisz wychodzić, bo przyjedzie po paczkę. Pozdrawiam

jestem ciekaw czemu mnie obrażasz,znasz mnie że wyzywasz od naciągacza?

Napisano

tak to jest, że lud biadoli kiedy trzeba godzinę pracować, żeby w tym kraju te 3dychy skubnąć

pytanie tylko czy mając uczulenie na orzeszki ziemne wchodzisz do ważywniaka koło domu tylko po to, żeby powiedzieć, że sznikers jest u nich 50gr droższy niż w biedronce?

Napisano

Wszyscy się go teraz czepiają...

Proponuję dodać do ceny korb 20zł a przesyłkę zmień na 10zł ;D

Na marginesie on może chcieć nawet 50zł za przesyłkę jego sprawa...

Poproszę o zdjęcia korby

Napisano

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:

- Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione

- Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu

Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...