Skocz do zawartości

[plany] Co (z)Dolny Śląsk planuje na 2014?

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ahoy Ekipa,

Wielu położyło na mnie krzyżyk ale tak łatwo się mnie nie pozbędziecie ;).

Żyję i mam się dobrze co może potwierdzić Daid który mnie w końcu nawiedził w firmie.

Tak pytanie z partyzanta czy już coś planujecie na przyszły rok, jakieś grubsze wyjazdy, miniówy?

Nie obiecuje na 100%, że będę obecny i wspomogę fizycznie organizację ale z racji zmian w życiu prywatnym mam możliwość wspomóc duchowo i nie tylko ;).

Pozdrowienia i zapraszam do mocnych postanowień na 2014 :).

Napisano

Hejo, na zlot proponuje Wałbrzych, nie na darmo odnawiam i sprzątam szlaki w masywie Chełmca i Trójgarbu (układałem trasę na mtb marathon 2013), baz noclegowych  jest dużo, szlaków hardcorowych i bardziej lajtowych na kilka dni porządnej jazdy bez znudzenia, dojazd PKP itd...

Napisano

Wałbrzych byłby spoko. Okolice są super, od cholery gór i ekstra tras, można poszaleć i w samym Wałbrzychu, jak i w strefie MTB w Głuszycy. Nieopodal też Góry Sowie, a jakby ktoś chciał to i można do Czech skoczyć do Gór Stołowych :)

Napisano

W Sowich będę u siebie, więc jakbyście stacjonowali w Orle, to zawsze się chętnie przyłączę i zaproponuję trasę, jeśli będziecie tego potrzebowali, ale bardziej interesowałby mnie Wałbrzych, gdzie chyba nigdy jeszcze nie byłem rowerem górskim.

Napisano

Konkrety mi się podobają, jak się odpowiednia  liczba osób zgłosi że była by chętna to zajmę się na poważne za organizowanie, lepiej wcześniej niż później  

Napisano

Jak pozbędę się tobołka pod nazwą matura to bardzo chętnie pisze się na wyjazdy (ostrzegam że zaraz po niej robię barmana/bariste więc 2.5 tyg w plecy), ale jakby coś to będę pisał :)

No i po maturze już ęduro :P

Napisano

Ja od siebie dodam Góry Stołowe bo mieszkam w ich okolicach,jak również Sowie,Suche..Po polskiej jak i czeskiej stronie

Pozdrawiam

Mariusz

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Jakby ktoś z Wrocławia był chętny na single w Nowy Rok lub weekend 4-6.12 (o ile pogoda się utrzyma), niech pisze, bo mogę 2 osoby w aucie zabrać lub dołączyć się do jakiejś ekipy.

• 3 tygodnie później...
Napisano

20-21 kwietnia święta, 1-4 maja długi weekend. Czyli zostaje tylko weekend 26-27 kwietnia ;-P

Ale OK, nie wygląda to źle, bo pomiędzy 1-15 kwietnia mam okienko, w którym mogę ew. przeplanować urlopy.

Napisano

Chopy od tygodnia jestem zrowerowany na nowy 2014r i mam ochote na coś glupiego jak lutowy Smrk. Cos na wzór listopadowego z Daidem osz kutwa ale zimno było. Ale dzięki sesji z ówczesnego Smrku mam obecną pracę.

Mam za soba dopiero pierwsze km od pol roku ale znowu mnie wirus chwycił. Pierwszy objaw sztyca Thomsona w nowym Trance 2 27.5.

Pozdrawiam

Marcin

Napisano

HEJ, może dałoby się w lutym ugadac na rycheleby na weekend, tam jest max 7XX metrów więc przy dobrej pogodzie snieg się migiem stopi, błota dużo nie powinno być

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...