Skocz do zawartości

[kask dla dziecka] z szybką

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam

szukam kasku z szybką dla malucha. jaka firma takie robi? macie namiary?

Może kogoś dziecko w takim jeździ, proszę o opinie.

Dzięki

Napisano

Z szybką :eek: ... nie spotkałem się z kakskami dla maluchow z szybką ...

IMO to chyba raczej nie jest bezpieczne ...

swojemu maleństwu jak miała 2 latka :D kupilismy kask w Decathlonie ...

w tym roku z uwagi na wzrost [ogólny] B) mała dostała kask Authora:

kask_ultima2006.jpg

w przypadku słońca ma zakupione specjalne okulary dla maluchów :D

Napisano

Chodzi mi o coś takiego. Chroni przed wiatrem i muchami :) Nigdzie nie mogę znaleźć takiego kasku, zdjęcie jest z reklamy fotelika.

Napisano

Z szybką :eek: ... nie spotkałem się z kakskami dla maluchow z szybką ...

IMO to chyba raczej nie jest bezpieczne ...

swojemu maleństwu jak miała 2 latka :) kupilismy kask w Decathlonie ...

(...)

w przypadku słońca ma zakupione specjalne okulary dla maluchów :D

Właśnie szukam czegoś dla półtorarocznego dociążacza roweru. W decathlonie dla takich małych dzieciaków nie ma specjalnie dużego wyboru i sam nie wiem czego szukać.

PS. A z okularami to jestem zaskoczony - ale nie wierze, że młoda nie chciala by ich zerwać.

Napisano

Właśnie szukam czegoś dla półtorarocznego dociążacza roweru. W decathlonie dla takich małych dzieciaków nie ma specjalnie dużego wyboru i sam nie wiem czego szukać.

PS. A z okularami to jestem zaskoczony - ale nie wierze, że młoda nie chciala by ich zerwać.

Po powrocie do domu poszukam i zapodam fotexy ...Małej z zeszłego roku w kasku z decathlonu oraz w okularach też od nich ...co do samej kwestii to okulary były dla małej cooll ...Mama i tata w okularach :) więc ona dostał też swoje ... była bardzo zadowolona o żadnym zrywaniu nie było mowy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...