xmaciox Napisano 28 Maja 2006 Napisano 28 Maja 2006 witam szukam kasku z szybką dla malucha. jaka firma takie robi? macie namiary? Może kogoś dziecko w takim jeździ, proszę o opinie. Dzięki
Trin Napisano 29 Maja 2006 Napisano 29 Maja 2006 Z szybką :eek: ... nie spotkałem się z kakskami dla maluchow z szybką ... IMO to chyba raczej nie jest bezpieczne ... swojemu maleństwu jak miała 2 latka kupilismy kask w Decathlonie ... w tym roku z uwagi na wzrost [ogólny] mała dostała kask Authora: w przypadku słońca ma zakupione specjalne okulary dla maluchów
xmaciox Napisano 29 Maja 2006 Autor Napisano 29 Maja 2006 Chodzi mi o coś takiego. Chroni przed wiatrem i muchami Nigdzie nie mogę znaleźć takiego kasku, zdjęcie jest z reklamy fotelika.
Shadowcat Napisano 29 Maja 2006 Napisano 29 Maja 2006 Może to już podchodzi pod kask motocyklowy i dlatego nie ma takich rowerowych?
smook Napisano 30 Maja 2006 Napisano 30 Maja 2006 Z szybką :eek: ... nie spotkałem się z kakskami dla maluchow z szybką ... IMO to chyba raczej nie jest bezpieczne ... swojemu maleństwu jak miała 2 latka kupilismy kask w Decathlonie ... (...) w przypadku słońca ma zakupione specjalne okulary dla maluchów Właśnie szukam czegoś dla półtorarocznego dociążacza roweru. W decathlonie dla takich małych dzieciaków nie ma specjalnie dużego wyboru i sam nie wiem czego szukać. PS. A z okularami to jestem zaskoczony - ale nie wierze, że młoda nie chciala by ich zerwać.
Trin Napisano 31 Maja 2006 Napisano 31 Maja 2006 Właśnie szukam czegoś dla półtorarocznego dociążacza roweru. W decathlonie dla takich małych dzieciaków nie ma specjalnie dużego wyboru i sam nie wiem czego szukać. PS. A z okularami to jestem zaskoczony - ale nie wierze, że młoda nie chciala by ich zerwać. Po powrocie do domu poszukam i zapodam fotexy ...Małej z zeszłego roku w kasku z decathlonu oraz w okularach też od nich ...co do samej kwestii to okulary były dla małej cooll ...Mama i tata w okularach więc ona dostał też swoje ... była bardzo zadowolona o żadnym zrywaniu nie było mowy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.