Skocz do zawartości

[Pęknięcie] Rama Lazaro Integral v3

bartek6622

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

dzisiaj, po zakończeniu jazdy zauważyłem w swoim 7 miesięcznym Lazaro, którym przejechałem nieco ponad 4000km, pęknięcie na rurze podsiodłowej. Pęknięcie znajduje się pomiędzy zaciskiem sztycy, a spawem z górną rurą. Jest ono nie wielkie, jednak daje się zauważyć od wewnętrznej jak i zewnętrznej strony. Jutro postaram się podesłać zdjęcia tego defektu. Od razu mam pytanie, co mógł bym z tym faktem zrobić? 

Właśnie sztyca była wysunięta, tak, że znacznik był schowany idealnie pod zaciskiem, tak że wydaje mi się że nie była za mocno wysunięta. Napisałem, do transroweru i zobaczymy co powiedzą na to. Zbliża się zima, to w sumie można by zdziałać coś z gwarancją, zobaczymy.

• 2 miesiące temu...

Minęło trochę czasu i.... mam nową ramę. We wtorek dotarła nówka sztuka, nie jakaś tam z demontażu, nie ma żadnych śladów użytkowania, nowa prosto z produkcji. Zapomnieli niestety i miskach sterów i zacisku sztycy, który wysłałem razem ze starą ramą. Po kontakcie telefonicznym otrzymałem informację że dzisiaj wysyłają brakujące elementy. Mogę w 100% polecić interesy z BIkeFactor, żadnych problemów, czy tym podobnych. Jedyne poniesione przeze mnie koszty to wysłanie ramy do nich (12pln)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...