Sonix Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Daj jeszcze znać jak się spisuje po zamontowaniu. Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Didi Napisano 4 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Hej Wczoraj damper miał pierwszą jazdę trochę mało bo ok. 20 km, jak na to co mogłem zaobserwować podczas tej jazdy to na razie jest ok, pracuje dobrze, platforma tłumi bujanie, nic nie cieknie, nie syczy przy rozprężaniu, na wertepach jest ok tłumienie ustawiłem na oko i okazało się że było dobrze ale też nie było przesadnych dziur bo wybrałem się na dość łatwy szlak tam gdzie znam każdą dziurę bo jazda była w nocy na lampkach. W najbliższym czasie wybiorę się w dzień jak się uda i zrobię dokładniejszy test i zdam relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Didi Napisano 15 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Witam dzisiaj była kolejna jazda amor sprawuje się jak nowy, wszytko działa jak powinno być. Tylko teraz czekam na przesyłkę z Proshox tulejki montażowej z tulejką ślizgową, bo okazało się że luz jest na tyle duży że trzeba było wymienić. Przy okazji skusiłem się na tuleje montażową z uszczelnieniem taką http://allegro.pl/tuleje-montazowe-tulejki-do-dampera-proshox-i3951540230.html. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 (edytowane) Co prawda temat załatwiony, ale mogę podać jeszcze jeden serwis : https://www.facebook.com/BFGsuspension?fref=ts Pełen profesjonalizm. Edytowane 15 Lutego 2014 przez Rulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 15 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Był podany stronę wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Didi Napisano 15 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Jeszcze jedno po naprawie o niebo lepiej działa propedal jak zablokowałem na szosie i przed naprawą bujało dość znacznie a teraz bardzo delikatnie i to przy wysokiej kadencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Didi Napisano 10 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Aktualizacja Okazało się że damper pracował dobrze tylko przez 3 wyjazdy. Kilka wiadomości do Wicha i ponownie wylądował u niego cic nie chciał nawet sam zapłacił za wysyłkę do mnie. Jak przetestuje to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 16 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Jeżeli nie zaczną znowu cieknąć, to prawdopodobnie spierniczyło ciśnienie z IFPa a w foxie bez igły nie ma rozmowy. Bez ciśnienia w IFP damper traci platformę a nawet kompletnie traci tłumienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Didi Napisano 27 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Damper przetestowany jak na razie wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Serwis robi https://www.facebook.com/magdalena.kurzajczyk?fref=ts Polecam bardzo serdecznie,za robotę płacisz dopiero po odeslaniu dampera/amortyzatora. Dobre ceny,za pelny serwis dampera z wymianą uszczelek i przesylką niecałe 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi