haski1576 Napisano 10 Listopada 2013 Napisano 10 Listopada 2013 Ponieważ mam możliwość kupna rowerów w Belgi chciałbym się Was zapytać czy znacie jakieś dobre marki rowerów trekkingowych w Belgi.Cena najlepiej do 500 euro,i czy w ogóle opłaca się kupić za granicą nowy rower?
Rulez Napisano 10 Listopada 2013 Napisano 10 Listopada 2013 Raczej znana : http://www.ridley-bikes.com/be/fr
Mod Team adamos Napisano 10 Listopada 2013 Mod Team Napisano 10 Listopada 2013 A ten trekking to koniecznie musi być belgijski? Bo oni to się raczej w rowerach szosowych specjalizują, a i do najtańszych te marki też nie należą, no może poza wyżej pomieniomym Ridley'em.
haski1576 Napisano 10 Listopada 2013 Autor Napisano 10 Listopada 2013 Nie,nie musi to być belgijski rower tylko chodzi o to że moge tam kupić w sklepie,ale nie wiem jakie są tam marki rowerów bo na pewno większy jest wybór niż w polskich sklepach.A w tym sklepie co kolega podał wyżej widze same szosówki,a mnie interesuje rower trekkingowy.
Mod Team adamos Napisano 10 Listopada 2013 Mod Team Napisano 10 Listopada 2013 Zerknij tutaj. Pojedziesz, to na peno się zorientujesz w markach. Wybór niewątpliwie jest większy, ale z Twoim budżetem szukałbym raczej używki w dobrym stanie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.