Tomas2000 Napisano 10 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Witam!!!! Powiem krótko. Jaki olej trzeba do tych hamulców Hayes Dyno Sport? Mineralny czy jakiś inny. Dopiero się ucze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 10 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 To w ramach nauki podejdź do roweru i zobacz co jest napisane na korpusie dźwigni hamulcowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomas2000 Napisano 10 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Ja jeszcze nie kupiłem ale mam zamiar level a4 do końca listopada i po prostu pytam sie jaki olej do tych hamulców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 10 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Strona producenta: http://www.hayesdiscbrake.com/brakes/dyno/dyno-sport/ Po prawej na dole masz PDFy z instrukcjami, w tym instrukcja odpowietrzania - wszystko jest tam wyjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 10 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Nie potrzeba żadnego płynu hamulcowego bo to hample w rowerze więc nie trza ich tykać Dot 3 lub 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomas2000 Napisano 10 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Mógłbyś wyjaśnic co to hample Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 10 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Google odcięli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 10 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 nie, no to już jest szczyt lenistwa... zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi