Bartek3033 Napisano 10 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 (edytowane) Siema tak jak w temacie, potrzebuję załatwić to czerwone pokrętło rebounda.Rowerek mi leży na pokoju, bo czeka na koła, i jakimś cudem, sam z siebie mi po prostu się przewrócił, i to tak niefortunnie, że rozwaliło mi się to pokrętło idzie to gdzięś dokupić czy coś? Edytowane 10 Listopada 2013 przez durnykot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 10 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Marne szanse ... do RS czy Mańka jest sporo części do SR prawie żadnych ... co najwyżej używka ... najlepiej będzie jak to posklejasz chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek3033 Napisano 10 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 (edytowane) czyli co, mam na wlasna reke je jakos sklejac, czy da się jeździć bez? czy moze lepiej podskoczyć na serwis? Edytowane 10 Listopada 2013 przez Bartek3033 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 10 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Pewnie ze da sie jeździć bez, ja tej regulacji prawie nie używam, ustawiłem optymalnie tak śmigam. Pokaż jak to sie połamało ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek3033 Napisano 10 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 (edytowane) ale to nie będzie niczym pluło z amorka? Bo przeciez jak sie je wykręci całe to ten patyczek zawsze jest umaziany. zaraz dam fotki. Urwał się ten patyczek, i na gwincie poszło w 2 miejsach. Edytowane 10 Listopada 2013 przez Bartek3033 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 10 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Wejdź kolego na stronę dystrybutora - eurobike.pl, następnie wybierz e-sklep i przy amortyzatorach będzie zakładka akcesoria lub części zamienne (nie pamiętam) i tam je znajdziesz w cenie 35zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 10 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Ja paczam i paczam i wypaczać nie mogę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzikO Napisano 10 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Widzę że nie ma źle, miejsce na oring jest całe więc wklej bolec do tego plastiku na kropelkę i powinno być dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 10 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Klejem 2 składnikowym, można uformować cześć tak jak jak była, tylko trochę to pracy jednak wymaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 10 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Bartek- z Piotrkiem gadaj-> https://www.facebook.com/FuhActivia Powiedz żeś od alkor z forum Enduro Trophy. Może będzie w stanie Ci pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 10 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 (edytowane) Ja paczam i paczam i wypaczać nie mogę ... http://sklep.eurobike.pl/index.php/produkt/korek-blokady-do-amortyzatorow-sr-suntour-srfee769-35 to się na nada? albo to: http://www.activia.sgl.pl/cena/amortyzatory/czesci/sr-suntour_korek-blokady-skoku-amortyzatorow-suntour/272 Edytowane 10 Listopada 2013 przez michuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek3033 Napisano 10 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 (edytowane) ajc to w wersji lod jest inne? zapomniałem dodać ze ja mam RLD, ten z manetką, i u mnie rebound jest na dole lewej lagi Edytowane 10 Listopada 2013 przez Bartek3033 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 10 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 No to niedoczytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek3033 Napisano 10 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Alkor widzę że ładne masz tam chody pokrętło się znalazlo, i to nawet takie lepsze, bo z alu. A dzięki tobie mam lepszą cenę. THX Jak tylko będe przy kasie, to zamówię nowe i będzie po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 10 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Marne szanse ... do RS czy Mańka jest sporo części do SR prawie żadnych ... co najwyżej używka ... najlepiej będzie jak to posklejasz chyba. http://activia.sgl.pl/lista/AMORTYZATORY,Czesci_,203,0,0,0/ http://activia.sgl.pl/produkty/AMORTYZATORY,Czesci,Pokretlo_Regulacji_Odbicia_Amortyzatorow_Suntour,279/ Są dostępne części do SUNTOUR'ów jak widać. Poza tym ja bym tego nie kupował, bo to jest zbędne. Regulację możesz zrobić za pomocą imbusa. Przynajmniej Ci nie wypadnie, albo nikt Ci nie zabierze jak zostawisz gdzieś rower. Jeżeli byś się martwił, że tam coś wleci typu błoto etc. to zaślep to zaślepką jakąś z Castoramy, albo z meblowego czy coś. Tylko nie wycieraj smaru stamtąd, żeby nie korodowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 10 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Nie no są, ale nie sa tak dostępne jak innych ... a i często nawet jak sa to ich nie ma ... na stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 10 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Jak widać po ostatnim poście Bartka(swoją drogą cieszę się, ze mogłam Ci pomóc:)- akurat te pokrętła do Epicona sa dostępne. Zresztą poza info od Bartka mam też takie prosto od Activii;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 10 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 No przynajmniej cena w maire przystępna bo czasami jest zaporowa jeżeli chodzi o takie duperele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi