slav4 Napisano 10 Listopada 2013 Napisano 10 Listopada 2013 1. Rocket Ron TLR 29 x 2,25. Waga ca 580 g. Cała szara; na boku napis "Cube edition" - podejrzewam że pochodzi z rozbiórki fabrycznego Cube'a (kupiłem na Allegro), bo w katalogach Schwalbe takowa nie występuje. Przebieg max 300 km, klocki wyglądają jak nowe2. Geax AKA TNT 29 x 2,2. Waga 780 g. Jak ktoś zna Geaxy, zwłaszcza TNT to wie że Geax = mięsiste ścianki i solidny kawał gumy - w żadnym Geaxie nigdy nie bałem się w teren zejść z tyłu poniżej 2,0 atm. Jeżdżona symbolicznie, potem zmieniona na Saguaro - bieżnik mi nie podpasował3. RRalph 29 x 2,25 TLR. Nie chce mi się wertować katalogów Schwalbe, ale waga na 100% poniżej 600 g. Nówka.4. Komplet, lub osobno P lub T kółek na piastach XT pod CL i Alexrimsach no name robionych dla Meridy. Uwaga - przednia piasta pod sztywną ośkę 15 mm; tył w standardzie 142 x 12. O ile wiem że na przód są do dostania w Harfie przejściówki pod standard "zwykłe" 9 mm, ale nie wiem jak z tyłem - czy podejdzie do standardowej ramy.Wszystko leży i się kurzy - czemu ktoś ma nie skorzystać ?Kontakt na PW albo 721 789 403
Mod Team safian Napisano 10 Listopada 2013 Mod Team Napisano 10 Listopada 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.