marcin92109 Napisano 10 Listopada 2013 Napisano 10 Listopada 2013 Wczoraj postanowiłem sobie wyczyścić amortyzator w domu co będe przepłacał w serwisie rozebrałem go i wyczyściłem naszła mnie ochota na wydłużenie owego amortyzatora , po czym po rozebraniu amora z goleni wystawały mi 2 amorki chodziły Ladnie płynnie bez zarzutów na końcu ich były takie grzybki z twardego plastiku, po czym wziąłem podłożyłem po 2 śrubki takiej samej wielkości na te amorki złozyłem podkowe i ze spodu zalałem go olejem i zakręciłem dolnie spusty dłuższymi śrubkami niż byłe poniewasz mi nie sięgały do tego grzybka zakręciłem i jest na razie git , I tu moje pytanie czy nie będzie jakichć problemów z amortyzatorem nie złamie się czy cos w tym stylu, ostrzegam amorek jest dosyć ostro traktowany .
Mod Team durnykot Napisano 10 Listopada 2013 Mod Team Napisano 10 Listopada 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.