Crissu Napisano 10 Listopada 2013 Napisano 10 Listopada 2013 Witam. Otóż, że moją drugą pasją jest grafika to też postanowiłem że połączyć ją z rowerem: Oto efekt 2-dniowej pracy:
Mod Team Pixon Napisano 10 Listopada 2013 Mod Team Napisano 10 Listopada 2013 Wow super! Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk 4
Mod Team Puklus Napisano 10 Listopada 2013 Mod Team Napisano 10 Listopada 2013 W czym to robisz ? Też sie troszkę bawiłem
Crissu Napisano 10 Listopada 2013 Autor Napisano 10 Listopada 2013 Do modelowania używam programu Blender 3D a do post pro gimpa
SpeedyBandito Napisano 13 Listopada 2013 Napisano 13 Listopada 2013 Paru komponentów brakuje , ale wygląda imponująco. Dorysujesz resztę czy to już koniec projektu?
Crissu Napisano 13 Listopada 2013 Autor Napisano 13 Listopada 2013 Paru komponentów brakuje , ale wygląda imponująco. Dorysujesz resztę czy to już koniec projektu? Hehe. Nie, prace nadal trwają. Nad modelem ciągle pracuje jednak nie jest to takie proste jak by się mogło wydawać, pozatym mam szkołę co oznacza brak czasu. I to nie jest rysowanie tylko tworzenie obiektów 3D, także jak bym się uparł to mógłbym to przekonwertować na .stl i wydrukować drukarką 3d.
MokryxD Napisano 13 Listopada 2013 Napisano 13 Listopada 2013 Chciałbym to zobaczyć. Rower wydrukowany w 3D Ale wygląda świetnie, odwzorowanie na wysokim poziomie.
Koen Napisano 13 Listopada 2013 Napisano 13 Listopada 2013 Ładnie Ci to wychodzi Jak będziesz chciał dobrze odwzorować grafikę na ramie czy amortyzatorze to polecam kalkę techniczną + skaner, od biedy aparat foto. Kiedyś był tu taki temat gdzie ludziska wrzucali swoje prace i było tego całkiem sporo, ale chyba umarł śmiercią naturalną
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.