Skocz do zawartości
  • 0

Unibike Flite czy Kross A6

Gość Mateusz

Pytanie

Gość Mateusz
Napisano

Witam,

Bardzo proszę forumowiczów o poradę. Mam do wydania na rower troszkę ponad 2000zł. Będzie to mój pierwszy markowy rower, gdyż do tej pory jeździłem na marketowym. Czytałem opinie na forum odnośnie wielu modeli i wyłoniłem z nich dwa, które najbardziej mi się podobają. Problem polega na tym, że odrobinę przekraczają mój budżet:(

Teraz pytanie: który z tych rowerów i czy w ogóle da się stargować do odrobinę niższej ceny?

Jeżdżę głównie po mieście, ale w weekendy wypad za miasto do jakiegoś lasku lub w bardziej górzysty teren, tak więc crossy odpadają.

Ważę 100 kg, 190 cm wzrostu, więc chciałbym kupić solidny rower, który mi posłuży przez parę lat. Czytałem o pękających ramach Krossa i szczerze powiedziawszy troszkę się boję. Proszę o wasze opinie, zarówno na temat rowerów, jak i możliwości ewentualnego zbicia ceny.

Dziękuję i pozdrawiam

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam

ja mam prawie nowego (przejechane ok 300-400 km) Flite, 2013 rocznik, rama 21 cali, wiec powinna byc ok na Twoj wzrost i wage, do sprzedania za troszke ponad 2000zl

nie bede strasznie zachwalal, ale powiem ze sprzedaje TYLKO dla tego, ze jest dla mnie odrobine za duzy, w przeciwnym wypadku pewnie jedzilbym na nim dlugie lata tak jest solidny i dobrze zlozony, a trasy do pokonania tez mam podobne :)

pozdrawiam Pawel

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...