Skocz do zawartości

[Amortyzator 29"] RS Reba RL Dual Air, 120mm, QR20, PopLock

kazafaza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Mam na sprzedaż krótko używaną Rebę RL czarną z czerwonymi naklejkami, sterówka zwężana(lub poszerzana jak kto woli, nie pamietam dokładnie ale ok. 190mm) 120mm skoku(w zestawie podkładki obniżające skok), ośka 20mm, Dual Air oraz manetka PopLock. Sprzęt używany okazjonalnie, zamontowany do "trzeciego" roweru którym wyjeżdżałem dwa razy do roku podczas urlopu na Ziemiach Szczecińskich a więc nie katowany po górach, lagi w stanie idealnym bez żadnej ryski, golenie dolne mogą mieć jakąś małą zdrapkę, na pewno nie ma żadnych wielkich rys, stan ogólny oceniam na 9,5/10.

Niestety nie posiadam teraz żadnych fot mojego amora, jedynie poglądowe wygrzebane z neta oraz jedno z całym rowerem. W razie potrzeby mogę poprosić znajomych o zmierzenie sterówki, wykonanie zdjęć i przesłanie na adres zainteresowanych kupnem. Istnieje możliwość wysłania amora zanim osobiście zjawię się w Szczecinie 18. Listopada, wolałbym jednak nie fatygować nikogo i samemu załatwić ewentualną wysyłkę. 

Średniawa fota z neta:

$(KGrHqN,!okFI!-jvgj9BSH2q6JTZw~~60_35.J

Moja Reba:

DSCN0232.JPG

Uprzejmie proszę wszelkie pytania kierować bezpośrednio na skrzynkę.

POZDRo-:ver 

p.s.: Jestem pierwszym właścicielem amora, oceniam przebieg na ~300km...

• Mod Team
Napisano

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:

- Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione

- Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu

Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...